FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FOTO Rivalizează cu Real Madrid şi FC Barcelona » Vasluiul are un nou autocar

Așa arată noul autocar cu care se deplasează vasluienii (foto: Gabriel Tănase) +7   FOTO
Așa arată noul autocar cu care se deplasează vasluienii (foto: Gabriel Tănase)

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 iulie 2012 13:52

FC Vaslui nu s-a înnoit doar în privinţa lotului. Clubul moldovean tocmai a intrat în posesia unui nou autocar, ultramodern şi dotat cu toate facilităţile posibile. Datorită acestora, Marius Şumudică şi elevii săi se pot bucura de aceleaşi condiţii avute de vedetele de la FC Barcelona şi Real.

De altfel, modelul autocarului, Volvo Irizar (460 cp), este identic cu cel deţinut de madrileni. Iată cîteva caracteristici: parbriz dublu, geamuri de filtrare a luminii, multiple sisteme de siguranţă, aer condiţionat, 40 de locuri rabatabile, două scaune speciale pentru jucătorii accidentaţi, sistem radio cu CD şi prize la 220V la fiecare loc, două carduri de memorie avînd stocate filme şi peste 3.000 de cîntece, un mare monitor GPS, 3 televizoare, două mese cu fotolii, trei frigidere, baie, dulap, cutor cu microunde, filtru de cafea.

În schimb, Barcelona beneficiază din ianuarie 2012 de un  autocar MAN (505 cp). Alte elemente notabile: control electronic de suspensie care permite caroseriei să nu se încline la curbe ori la denivelări, sistem de control care reglează viteza pentru distanţa de securitate, avertizare în caz de incendiu, căşti individuale pentru fiecare pasager cu 8 ieşiri la toate cele 37 de locuri, o masă de conferinţe, o canapea, 7 televizoare.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
andy_007
andy_007  •  28 Iulie 2012, 23:29
Postat de torcida23 pe 28 Iulie 2012, 16:08

Autocarul costa mai mult decat tot orasul Vaslui :)))

eu cred ca autocarul nostru e ma scump decat tot rapidul cu tot cu "TI"

kenny.
kenny.  •  28 Iulie 2012, 18:50

bateti-va intre voi mult si bine, ca tot nu rezolvati nimic. Fain autocarul. Sper sa il pot vedea si in realitate

psyk3
psyk3  •  28 Iulie 2012, 17:21
Postat de mihaird pe 28 Iulie 2012, 16:57

porumboiu are respectul meu pt tot ce a facut la vaslui chiar daca, este unul dintre cei mai "acizi" adversari ai cfr-ului.

e adevarat omu asta merita respectat.. si nu e singuru.. nu e usor sa dai milioane de euro.. fara sa te ajute autoritatile locale.. pana la urma posibil ca tot el va construi un stadion ... facand rost de sponsori

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close