FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO / Ronny Levy a fost prezentat la Steaua: "Viitorul echipei va fi la fel ca istoria sa, plin de succese"

Prezentarea lui Ronny Levy la Steaua +12   FOTO
Prezentarea lui Ronny Levy la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 13:32

UPDATE 13:00 // RONNY LEVY A FOST PREZENTAT LA PALAT

Într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul din Aleea Alexandru, Gigi Becali, Ronny Levy şi Mihai Stoica au vorbit despre viitorul Stelei.

Gigi Becali: "Am avut multe discuţii cu mulţi antrenori, dar el m-a impresionat că a zis că vine în România dacă e vorba de Steaua. Negocierile au durat foarte puţin, pentru că pe el îl interesează Steaua, iar pe noi ne interesează Ronny Levy". Referitor la transferurile Stelei, Becali a declarat: "Prepeliţă este aici, dar nu-l vom prezenta decît atunci cînd vom prezenta întreaga echipă. Vom mai face probabil încă două transferuri.

Ronny Levy: "Cînd m-a sunat domnul Becali am zis imediat că vreau să vin şi cred că Steaua este un club foarte mare. Toată lumea ştie asta, toată lumea îi cunoaşte istoria. Viitorul echipei va fi la fel ca istoria sa, adică plin de succese. Cred că pot să fac treabă bună aici, pentru că ştiu foarte bine liga de fotbal din România. Cred că putem face o treabă bună aici, cu foarte multă muncă"

Mihai Stoica: "Cariera lui Ronny Levy îl recomandă pentru un club galonat, cum sîntem noi. E un antrenor care a luat titluri într-un campionat situat peste Liga 1. A avut o experienţă reuşită la Unirea Urziceni şi imediat după aceea a salvat de la retrogradare pe Beitar Ierusalim, cînd şansele echipei păreau compromise. Vom lucra bine împreună şi sînt foarte convins că fotbalul pe care îl doreşte Levy este şi fotbalul pe care ni-l dorim şi noi. Vrem să stăpînim jocul şi să cîştigăm"

UPDATE 12:30 // LEVY A AJUNS ÎN ROMÂNIA

Ronny Levy a fost aşteptat la aeroport de managerul Mihai Stoica, iar aceştia se îndreaptă acum spre Palatul lui Gigi Becali. Israelianul spune că s-a întors în România deoarece are o relaţie foarte bună cu MM, dar şi pentru că Steaua este cel mai galonat club din ţară. Negocierile pentru preluarea echipei vor continua la reşedinţa lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru.

Ronny Levy se întoarce în Liga 1 după 10 luni, el plecînd de la Unirea în august 2010, la doar cîteva săptămîni după ce Stoica fusese dat afară şi el. Levy a luat apoi o pauză de 4 luni, iar în ianuarie 2011 a semnat cu Beitar Ierusalim, reuşind să îndeplinească obiectivul impus de conducere: evitarea retrogradării.

3 TITLURI CU HAIFA
CV-ul lui Ronny Levy nu conţine nume mari, însă are mai multe trofee cîştigate ca tehnician. Ca "principal" la Maccabi Haifa a reuşit să bifeze de 3 ori la rînd locul 1 în campionatul din Israel, între 2004 şi 2006.

Ce a făcut Levy la Urziceni:
- a stat 8 luni, în perioada ianuarie - august 2010
- a preluat echipa de pe locul 2 şi a lăsat-o pe locul 2 la finalul campionatului 2009-2010
- a bifat 27 de meciuri: 8 victorii, 12 egaluri şi 3 înfrîngeri, golaveraj 32-24
- a reuşit o serie de 16 meciuri consecutive fără înfrîngere în Liga 1
- a obţinut 53,97 la sută din punctele puse în joc
- a avut o medie de 1,33 goluri marcate pe meci şi de doar 0,71 goluri încasate pe meci

Steaua a ales soluţia de avarie, în persoana lui Ronny Levy!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
bdgeorge
bdgeorge  •  10 Iunie 2011, 19:55

Alt neica nimeni isi mai trece in CV Steaua..e adevarat ca nu pt multe etape dar asta nu mai conteaza inca un sezon cu 3-4 antrenori ratat cu desavarsire,...au vehiculat zeci de nume si a venit Levy???? campion cu super echipa Maccabi Haifa !!!!!! Mita la mai ars inca odata pe cioban

alpin
alpin  •  10 Iunie 2011, 18:39

Totul e clar! Dar, CINE va fi antrenor la Steaua???

ndanio
ndanio  •  10 Iunie 2011, 16:50

Prezentare ca-n filmele de groaza. Auzi... "la palat"... In ce hal a adus Becali Steaua. Noul antrenor pare genul care o sa accepte fara comentarii schemele tactice ale patronului. Cel putin asa pare. Ramane de vazut. Important e ca Stelei i-a trebuit multe saptamani sa-si gaseasca antrenor. INCEDRIBIL! NIMENI NU MAI VREA LA STEAUA! Jucatori sau antrenori. Doar Tatu a vrut... :)))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează