FOTBAL  »  Superliga  »  PORTUGALIA

FOTO » Săpunaru, rapidist pursînge! Şi-a tatuat emblema clubului pe braţ

FOTO: Pagina de facebook a lui Cristi Săpunaru +4   FOTO
FOTO: Pagina de facebook a lui Cristi Săpunaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 10:32

Fundaşul lui FC Porto, Cristian Săpunaru, este rapidist de mic şi îşi demonstrează fidelitatea faţă de clubul din Giuleşti cu fiecare ocazie. De curînd, şi-a făcut un tatuaj cu emblema formaţiei alb-vişinii, pe braţul drept şi a postat imaginea pe profilul său de facebook.

Fanii rapidişti au fost extrem de impresionaţi, la fel şi cei ai lui Porto, care i-au sugerat ca următorul tatuaj să fie cu sigla "dragonilor". Au existat şi suporteri care nu au apreciat, cîţiva portughezi care nu erau familiarizaţi cu fosta echipă a lui Săpunaru atrăgîndu-i atenţia fundaşului că desenul seamănă cu sigla marii rivale, Benfica.

Anul trecut, cînd a cîştigat cel mai important trofeu din cariera sa, Europa League, cu Porto, a sărbătorit cu un fular al Rapidului (foto 4). Fanii rapidişti nu s-au lăsat mai prejos şi i-au făcut şi ei o dovadă de afecţiune, numindu-l printre simbolurile Giuleştiului în coregrafia de la meciul cu Dinamo de la începutul lunii, 0-0 (foto 5).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
pancone_1923
pancone_1923  •  19 Aprilie 2012, 15:32

SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!!! SAPUNARUUU......CRISTI SAPUNARUUU !!!!!!! SAPUNARUUU....

pancone_1923
pancone_1923  •  19 Aprilie 2012, 15:30

FRUMOS GEST !!! CHIAR NU MA ASTEPTAM LA ASA CEVA :) RESPECT CRISTI SAPUNARU !!! UN ADEVARAT RAPIDIST !

catzulinho
catzulinho  •  19 Aprilie 2012, 13:08
Postat de aldan pe 18 Aprilie 2012, 17:19

Si daca nu s-ar fi tatuat, l-ai fi vazut cumva acceptand vreo oferta de la Steaua sau Dinamo?! La CFR este bine stiut ca Maftei are "gravat" Rapid in suflet! Si cu toate astea n-am cunostinta sa-i fi reprosat cineva ceva... nici macar dupa ultimul meci direct!

Oricum, dupa cum sigur ai vazut si tu, se stiu jucatori si din Liga 1 care au ca echipa de suflet Rapid DInamo Steaua etc si evolueaza la echipe mult mai mici, acolo isi fac datoria si aia e, se accepta, cum ai dat exemplul lui Maftei. Respect pe viata pt Sapunaru, la imaginile cu el si trofeul Europa League, impreuna cu fularul Rapidului pe mana stanga mie unul mi-au dat lacrimile. ACU sa-l vad pe Scholes daca mai e impotriva tatuajelor la fotbalisti :))))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează