FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIVERSITATEA CLUJ

FOTO "Şepcile roşii” s-au reunit în această dimineaţă. Băjenaru nu s-a prezentat

+17   FOTO
"Şepcile roşii” s-au reunit în această dimineaţă

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 11:43

Clujenii şi-au început pregătirea de vară şi vor să atace în următorul sezon un loc care să-i califice în Europa League.


Vacanţa s-a terminat pentru Universitatea Cluj. Ionuţ Badea a efectuat în această dimineaţă primul antrenament din noul sezon. Antrenorul a avut la dispoziţie 28 de jucători. Ultima achiziţie a clujenilor, mijlocaşul Liviu Băjenaru, a refuzat să se prezinte la reunirea lotului deşi e sub contract cu "şepcile roşii". Băjenaru vrea să joace la Steaua şi va fi lăsat să plece la schimb cu Laurenţiu Marinescu. La prima şedinţă de pregătire a fost prezent şi noul director sportiv al clujenilor, Felix Grigore, dar şi trei jucători noi: fundaşul Lukasz Szukala (Gloria Bistriţa), fundaşul dreapta Sebastian Achim (Gloria Bistriţa) şi fundaşul stînga Eduard Nicola (Brăneşti).


Lotul prezent la reunire
Portari: Marius Popa, Ionuţ Boşneag, Florin Matache
Fundaşi: Gaston Mendy, Szolt Szilagyi, Steven Pele, Octavian Abrudan, Bogdan Unguruşan, Rareş Cucui, Eduard Nicola, Sebastian Achim, Lukasz Szukala, George Buşcă, Fabian Teuşan
Mijlocaşi: Nasser Menassel, Alex Păcurar, Sebastian Cojocnean, Elias Bazzi, Gabriel Boştină, Habib Balde, Adrian Cristea, Georgian Tobă, Helder Castro
Atacanţi: Claudiu Niculescu, Gabriel Machado, Andrei Voican, Nwakaeme Tony, Vlad Morar

Machado cerut de Oţelul
Cotidianul Ziua de Cluj a anunţat interesul Oţelului pentru brazilianul Gabriel Machado. Florian Walter a refuzat în iarnă o ofertă de un milion de dolari pentru atacantul sud-american, de la Şerif Tiraspol. "Îmi place mult Machado, îl vreau la Galaţi", a spus antrenorul campioanei, Dorinel Munteanu. Oţelul şi-l permite pe jucător numai sub formă de împrumut. Patronul clujenilor se opune categoric. "E netransferabil. Nu îl împrumut, nu-l dau, vrem să facem performanţă", a declarat Walter pentru sursa citată.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (8)
forza1rapid
forza1rapid  •  13 Iunie 2011, 15:54

Daca baiatul asta care acum 3 zile a semnat cu U si nu s-a prezentat la reunire cred ca are ceva la scufita . Daca pe deasupra ii are impresari pe fratii becali atunci nu ma mai mir ! In rest bravo clujului ca are 2 echipe in liga 1 ca de echipe satesti suntem satui .

forza1rapid
forza1rapid  •  13 Iunie 2011, 15:51

Daca baiatul asta care acum 3 zile a semnat cu U si nu s-a prezentat la reunire cred ca are ceva la scufita . Daca pe deasupra ii are impresari pe fratii becali atunci nu ma mai mir ! In rest bravo clujului ca are 2 echipe in liga 1 ca de echipe satesti suntem satui .

ligax
ligax  •  13 Iunie 2011, 13:42

@pol1iasi Tu cand vorbesti de Cluj, stai drept si saluti ! Cat despre Bajenaru, lasa-te de fotbal ca oricum esti doar un pseudofotbalist! "U" e o palarie mult prea mare pentru tine!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează