FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 3-1

FOTO şi VIDEO Dinamo - Ceahlăul 3-1 » "Dubla" lui Gicu Grozav îi urcă pe "cîini" pînă pe locul 5 şi îi condamnă pe nemţeni la retrogradare

Foto: Cristi Preda +15   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 22:24

Dinamo a învins Ceahlăul pe teren propriu, scor 3-1, după "dubla" reuşită de Gicu Grozav, cel care a ajuns la 20 de goluri în prima ligă din 78 de partide jucate, şi reuşita lui Marius Niculae.
Scorul a fost deschis de nemţeni, în minutul 17, cînd Markovici a prins un şut din prima de la marginea careului de şase metri şi Naumovski n-a mai avut nici o reacţie.

Dinamoviştii au egalat un minut mai tîrziu prin reuşita lui Grozav cu capul de la 11 metri, profitînd şi de o respingere greşită a portarului Calancea. Acelaşi Gicu Grozav a realizat "dubla" la şase minute după startul părţii a doua, cînd a primit o pasă de la Bilinski şi a trimis un şut imparabil de la 16 metri.

Scorul final a fost stabilit de Marius Niculae, care a marcat cu 6 minute înainte de finalul partidei după o lovitură de cap din interiorul careului.

După acest joc, Dinamo a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 35 de puncte, la egalitate cu CS "U" Craiova şi Astra, ultima avînd un meci în minus. Ceahlăul a rămas pe poziţia a 16-a, cu 16 puncte, şi este tot mai aproape de liga secundă.

***

Vezi desfăşurarea liveTEXT a partidei

Vezi VIDEO cu golul lui Markovici

Vezi VIDEO cu golul lui Grozav

Vezi VIDEO cu al doilea gol al lui Grozav

Vezi VIDEO cu golul lui Marius Niculae

Echipele de start:

Dinamo: Naumovski - Bărboianu, Machado, Bunoza, Filip - N. Grigore, Elhamed - Rotariu, Alexe (cpt.), Grozav - Bilinski
Rezerve: T. Marc, Matei, Boubacar, A. Marc, M. Niculae, Gavrilă, Lazăr

Ceahlăul: Calancea - Markovici, Ichim, Buden, Slavickas -Popadiuc, Wellyson, Tăbăcariu, Kneif, Ştefănescu (cpt.) - Cîrjan
Rezerve: Jovic, Gorea, Aldea, Balint, Chitoşcă, Chirieletti, Margină

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (918)
adi2008
adi2008  •  15 Martie 2015, 20:19

Uite că mai bate şi Динамо pe câte cineva...

adigay84
adigay84  •  15 Martie 2015, 10:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

mult MÚÍÉ scárbósulé....gandac de cánálizaré ce esti ....

adigay84
adigay84  •  15 Martie 2015, 09:10
Postat de nebraska pe 15 Martie 2015, 09:03

Daca erai acum ii puteai ajuta pe bacauani sa scape de stolurile de dumbzile negre ce-i terorizeaza.

Tu si cu orfánul mízerabil din Oltenita sunteti cei mai mari imbecili din istoria internetului :))) Doi agramati homoséxúali care isi petrec viata súgánd púlá online pe diferite forumuri de sport si nu numai .

Vezi toate comentariile (918)
Comentează