FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI

VIITORUL - POLI IAȘI // FOTO Ce se întâmplă cu Drăguș? Marea speranță a Viitorului e în cădere liberă: simulare JENANTĂ + eliminare

Momentul când Drăguș se prăbușește în careul Iașiului Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Momentul când Drăguș se prăbușește în careul Iașiului Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 20:49

Denis Drăguș, 19 ani, e departe de fotbalistul care impresiona la începutul sezonului 2018-2019, când a devenit și o prezență constantă în echipa națională. 

Fotbalistul se ține scai de probleme. După ce la meciul cu Astra a avut o evoluție catastrofală, azi, la meciul cu Poli Iași, a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene în decurs de 3 minute. 

Primul l-a încasat în minutul 41 pentru o intrare întârziată, iar al doilea în minutul 44, când a simulat în careul adversar. Cel ce se anunța viitoarea mare lovitură a „Regelui” devine, tot mai rapid, fotbalistul cu cele mai mari probleme și o țintă constantă a criticilor lui Hagi și a tuturor specialiștilor. 

dragus simulare 1

„Nu mai e Drăguș care a fost. Nu-i reușește nimic! Nu mai e jucătorul din toamnă. E tânăr, de asta a făcut și prostia asta! Trebuie să învețe din asta. E ceva cu el, se întâmplă ceva! Nu e concentrat” Gabi Balint la TV Digi Sport

9 goluria marcat Drăguș până în pauza de iarnă, 5 în campionat și 4 în preliminariile Europa League

„DRĂGUŞ, CÂTE FIŢE!”

”Drăguş nu mai are nimic în comun cu fotbalistul care impresiona în startul sezonului. Și în prima repriză din meciul cu Astra, pierdut 0-3, puştiul lui Hagi s-a comportat ca un fotbalist căruia fotbalul şi vedetismul i s-au urcat la cap.

Şi-a lăsat jambierele jos, cum făcea pe vremuri marele Dobrin, dar a fost cap de linie pentru toate baloanele care au ajuns la el. Individualist, lent, mereu cu spatele la poartă. O prestaţie absolut ruşinoasă pentru un jucător despre care Hagi spunea înainte de meci: «E scump, foarte scump»”
Pasaj din cronica GSP a meciului Astra - Viitorul 3-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1763887750508605
Calin Francu  •  16 Februarie 2019, 08:06

Dar de printisor nimeni nimic .e praf .la faza penalty-ului a pierdut mingea ca un incepator. Insa nimeni de la digi nu a scos un sunet. Nu l-am vazut pe dl Balint sa spuna ceva daca era la fcsb sa vezi ce comentarii facea. Asa de e fiul rejelui si nu se cade sa fie criticat ca-i scade cota. Oricum Iasul a facut balet cu Dinamo si acum au tras pe Viitorul . E o echipa foarte perversa care joaca numai la interes.

892366017496288
Mihai Dinu  •  16 Februarie 2019, 07:33

Vedetismul, da, educația, bat-o vina, da, anturajul, da, performanta, ba! Calitati are, dar contextul formativ strica totul, din pacate.

capca1
capca1  •  16 Februarie 2019, 06:47

“Careul adversar”?! Nene blogger, vezi că ai galben pentru fault la lb. română ! Și ești pe cale să-l iei pe-al doilea pentru simulare de ziarist ! Bine, pentru asta din urmâ ar trebui roșu direct și eliminare, dar, deh, nu poate fi atât de ușor pentru noi !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează