FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO + FOTO Spectacol în fața casei lui Mircea Rednic: nucleul dur al galeriei s-a dezlănțuit sub ochii antrenorului și ai Luanei

Mircea Rednic, sărbătorit de ultrașii dinamoviști +1   FOTO
Mircea Rednic, sărbătorit de ultrașii dinamoviști

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2019 21:09

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a împlinit astăzi 57 de ani, iar spre finalul zilei a avut parte de un cadou inedit. 

În prima parte a zilei, Rednic și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant din Otopeni, unde le-a făcut cinste jucătorilor și oamenilor din club.

La ceas de seară, Rednic a avut parte de o surpriză de proporții în fața locuinței din zona Piața Romană. Nucleul dur al galeriei a venit în fața casei lui Rednic, iar ultrașii s-au dezlănțuit: au aprins torțe și fumigene, apoi s-au fotografiat alături de Mircea și Luana Rednic.

„Ole, ola, Dinamo e viața ta”! și „Ești câine până la moarte!” au fost două dintre cântecele fanilor dinamoviști.

„Cea mai frumoasă aniversare din viața mea”

Rednic s-a declarat extrem de încântat de apariția fanilor dinamoviști în fața casei sale: 

„Super. Au fost aici în fața casei mele, a ieșit tot cartierul. A fost o surpriză tare frumoasă, cred că au fost mână în mână cu Luana. Chiar le-am spus că a fost cea mai frumoasă aniversare din viața mea. Am fost tare emoționat”, a declartat Mircea Rednic, potrivit doardinamo.ro.

mircea rednic11 +2 FOTO

Vezi și:GALERIE FOTO + VIDEO Mircea Rednic, cadou inedit de ziua lui! Imagini de la surpriza pregătită de club

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
zecs93
zecs93  •  11 Aprilie 2019, 05:48

Si Maricel ia chemat pe suporterii dinamovisti la el acasa de ziua lui sa i cante La Multi ani , dar cand sa inceapa petrecerea ia cazut casa de paie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2036290743290484
Ion Marin  •  10 Aprilie 2019, 09:54

Ii doresc lui Mircea Rednic, mult noroc, multa sanatate si multe bucurii.Sa aiba parte alaturi de familia Dinamo de multe succese.Sa reconstruiasca si sa readuca Dinamo pe primul loc.E un moment greu , dar trebuie depasit , cred ca e cel mai greu moment din istoria clubului.Succes Mircea Rednic , ai dovedit ca esti un om deosebit , un altruist , un om minunat.

margelatu49
margelatu49  •  10 Aprilie 2019, 08:30

Pe langa camentarile care se fac despre caracterul lui care de altfel i au adus si porecla de “Strambul”, Mircea Rednic are o mare calitate, aceea de a se dedica 100% muncii lui si darul de a motiva jucatori “no name”, no offence, cum putini antrenori pot sa o faca!!! La multi ani Mircea Rednic!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează