FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

FOTO Ţucudean, două goluri în opt zile împotriva fostelor echipe » Dezlănţuit după golul cu FCSB, spăşit după reuşita cu Dinamo

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 22:12

George Ţucudean poate fi considerat eroul meciului dintre FCSB şi Viitorul, încheiat 1-1. A întors soarta partidei la doar trei minute de la intrarea pe teren, menţinând aprinsă lupta la titlu din Liga 1. 

Trimis pe teren de Hagi în minutul 70, lui Ţucudean i-au trebuit doar trei minute pentru a înscrie, reuşind golul prin care Viitorul a obţinut un punct în duelul cu FCSB de pe Arena Naţională. 

Reuşita lui Ţucudean vine la doar opt zile după ce arădeanul punctase şi împotriva lui Dinamo, în disputa pierdută de Viitorul în "Ştefan cel Mare", scor 1-2. 

Celebrările atacantului trecut atât pe la FCSB, cât şi la Dinamo, au fost însă diametral opuse.

Dacă în meciul cu echipa roş-albastră Ţucudean a avut o explozie de bucurie, acesta a celebrat paşnic reuşita din meciul cu Dinamo, din urmă cu o săptămână, întorcându-se spăşit către centrul terenului imediat după ce l-a învins pe Cerniauskas.

Transferat în 2015 de Dinamo în liga a doua din Anglia, la Charlton, FCSB a intrat pe fir și l-a împrumutat pe George Țucudean, cu largul concurs al impresarului Anamaria Prodan.

Ţucudean a reușit în singurul său sezon la FCSB să cucerească "tripla" campionat - Cupă - Cupa Ligii.

Alintat de dinamoviști "Țucu", fanii vedeau în atacantul originar din Arad urmașul lui Dudu Georgescu, jucătorul fiind preferatul galeriei până la transferul la Charlton.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  25 Aprilie 2017, 15:39

TUCUDEAN S-A AUTOINVITAT IN IARNA .....!!!!!! DAR MEDIOCRITATEA CONDUCATORILOR DINAMOVISTI IN FRUNTE CU ANDONE SI MUTU SI MAI NOU CONTRA, A FACUT CA EL SA NU FIE DORIT ....!!!! CU ASA CONDUCATORI DINAMO NU V-A PROGRESA....!!!!

10200950632205714
Camelia Ignat  •  25 Aprilie 2017, 03:30

un jucator mai putin decit mediocru. a mai dat si el cite un gol in rest vai de mama lui.nu inteleg de ce l-a mai luat si steaua. e jucator de dinamo dar nu si de steaua

adianghelescu
adianghelescu  •  24 Aprilie 2017, 22:55
Postat de adianghelescu pe 24 Aprilie 2017, 22:54

la Dinamo doar a fost pus pe lista proscrisilor ca a tradat si a s-a dus la *** in schimb de acolo a fost jignit grav de formatorul de opinie atit de drag voua ziaristilor *** meme si *** reghe

jilava*

Vezi toate comentariile (4)
Comentează