FOTBAL  »  Superliga  »  GERMANIA

Franz Beckenbauer:

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

Fostul fotbalist german Franz Beckenbauer a declarat, luni, ca reprezentativa Germaniei, prima selectionata calificata pentru Euro-2008, este in prezent cea mai buna din Europa, informeaza AFP.

" Echipa nationala germana este in prezent cea mai buna si cea mai constanta din Europa. Ea se mentine la un nivel ridicat de la Cupa Mondiala din 2006 si chiar si-a imbunatatit jocul. Aceasta echipa arata ca joaca cu sufletul, da dovada de angajament si are continuitate in meciurile amicale", a declarat Beckenbauer, intr-un interviu acordat revistei Federatiei Germane de Fotbal (DFB).

"Celelalte mari echipe, cum ar fi Italia, Franta sau Anglia, au probleme considerabile pentru a obtine calificarea la Euro", a spus el, declarandu-se insa convins ca aceste tari vor reusi sa ajunga la competitia din Elvetia si Austria.

Germania a devenit, sambata, prima echipa calificata la Euro-2008, in urma remizei cu Irlanda, scor 0-0. Germania joaca, miercuri, la Munchen, cu Cehia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează