FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Fraţii Becali se tem de închisoare » Firma de impresariat ar putea rămîne pe mîna unui şef surpriză!

Articol de GSP - Publicat joi, 02 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 ianuarie 2014 23:05

Giovanni Becali se teme că el şi Victor, fratele său, ar putea ajunge la închisoare atunci cînd se va anunţa decizia finală în Dosarul Transferurilor.

Deşi se consideră nevinovaţi, cei doi se pregătesc din timp pentru această situaţie şi sînt gata să îi lase firma de impresariat lui Cristi Chivu! Fundaşul român s-ar putea retrage în acest an de la Inter şi ar urma să înceapă să lucreze alături de fraţii Becali ca agent de jucători. Ar putea chiar să preia afacerea dacă aceştia vor fi condamnaţi.

"Chivu nu are tupeul şi obrăznicia mea, dar îl aştept aici, la noi la firmă, să conducă după ce ne bagă ăştia la puşcărie pe mine şi pe fratele meu. Eu sînt nevinovat, dar dacă ne condamnă, asta e, mergem la puşcărie.

Din cauza procesului nu pot să candidez la alegerile europarlamentare. Am partid unde pot să candidez, dar nu am cum. Ce să fac? Să candidez şi să mă condamne ăştia, să mă fac de cacao?", a spus Giovanni Becali la GSP TV.

Giovanni Becali primise în 2012 cea mai mare pedeapsă dintre cei 8 învinuiţi în Dosarul Transferurilor. În mai 2013 însă, cazul a fost trimis spre rejudecare la Curtea de Apel. Următorul termen va avea loc pe 22 ianuarie, la ora 10:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
brutarul
brutarul  •  04 Martie 2014, 19:32

asa mai distruge-l si pe chivu, nu ti-a ajuns popescu.

dash.berlin
dash.berlin  •  02 Februarie 2014, 00:32
Postat de lollol pe 03 Ianuarie 2014, 01:47

oamenii au lucruri mai bune de facut in perioada asta ..tu acu 3 zile la 00:00 iti urai la multi ani de pe clone pe aici :))))))))

tu vorbesti way?care vorbesti singur clonele tale din dorohoi :)))))))))))

zarqa
zarqa  •  03 Ianuarie 2014, 18:10

Nu este vinovat ?!! Cine zice asta ??? Pai lu'nerusinatul si mafiotu' i-as da 12 ani (zi la zi) iar lu'fratesu 4 ani (ptr complicitate, ca de altfel este prost). Lu' MM numai 4 ani ptr nesimtire -a furat de la un club sarac (Otelul). La restul ..... Dumnezeu cu mila.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează