FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

FRF a luat o decizie oficială cu privire la suspendări » Ce a hotărît Comitetul de urgenţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 21:01

După controversele din cazurile jucătorilor Pecanha de la Petrolul şi Alibec de la Astra, FRF a modificat regulamentul în ceea ce priveşte suspendările în competiţiile interne.

Astfel, după o şedinţă a Comitetului de Urgenţă, compus din Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu şi Octavian Goga, s-a hotărît cu unanimitate de voturi ca şi jocurile din Cupa Ligii, Cupa României şi Supercupă să conteze în ispăşirea suspendărilor.

"Suspendarea persoanelor fizice, jucători sau oficiali (alta decât cea pentru cartonaşe galbene) se execută începînd cu primul joc oficial, desfăşurat după luarea hotărârii, respectiv, după eliminarea din teren, în calcul intrând etapele de campionat, jocurile din Cupa României, Cupa Ligii şi Supercupa României, după caz", scrie în comunicatul FRF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
andrei.f
andrei.f  •  02 August 2014, 11:33

Cu această modificare de regulament, nu mai încape nicio îndoială că Astra şi Petrolul trebuie sancţionate cu trei puncte !

darthplagueisthewise
darthplagueisthewise  •  02 August 2014, 10:43

plina tara asta de prosti..lua-mi-ati cuoaiele'n gura ba antenistilor...si voiculescu sa se uite

mvradulescu
mvradulescu  •  02 August 2014, 07:36

Făcând abstracție de comentariile infectate cu partizanat politic, aș spune că hotărârea asta are sens, dar e aplicabilă pe viitor. Cu cele două meciuri disputate cu încălcarea regulamentului în vigoare la data respectivă, ce se întâmplă ? Din punctul meu de vedere ar fi cazul să se re joace, așa cum s-a întâmplat cu meciurile Concordiei "disputate" de Rapid în campionatul anterior ! Dacă nu, va trebui să fie aplicat regulamentul în vigoare la data disputării jocurilor respective !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează