FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FRF către TV belgiană: „În Ghencea, cea mai frumoasă atmosferă”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

O televiziune din Belgia realizează în aceste zile un reportaj despre Bucureşti. Printre altele, jurnaliştii au dorit să surprindă şi atmosfera de la un meci din Liga I şi au cerut în acest sens ajutorul FRF.


Federalii i-au trimis în Ghencea, argumentînd că fanii stelişti creează cea mai frumoasă atmosferă de la noi. Belgienii şi-au luat rolul în serios aseară, filmînd la vestiare, pe teren, precum şi tribunele arenei roş-albaştrilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
 •  15 Aprilie 2008, 23:38

blog.albastru.biz/category/poze-cu-vedete/ o mini serie exploziva, cu vedete in lenjerie intima, sexy! peste 20 de vedete participa! totul pe blog.albastru.biz

 •  15 Aprilie 2008, 22:31

VLAD TEPES sigur sunt flamanzi rau =))

 •  15 Aprilie 2008, 20:34

Din pacate vad ca articolul nu este semnat...m-ar fi interesat sa stiu de la ce televiziune sunt reporterii...flamanzi sau valoni...astept un raspuns... Va multumesc anticipat, VLAD TEPES.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează