FOTBAL  »  Superliga  »  CARITATE

Se ocupă de look-ul mai multor fotbaliști din Superligă și-n timpul liber tunde gratis oamenii străzii: „Sunt un om credincios”

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 13:42 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 14:10

Virgil Boldor e frizer și are printre clienți nenumărați fotbaliști. El a început să tundă gratis oamenii străzii. Proiectul său a început pe Tik Tok, unde a strâns milioane de vizualizări și aprecieri pentru gestul făcut.

Ianis Hagi, Junior Morais, Dennis Man, Olimpiu Moruțan, Ionuț Vînă, Florinel Coman, Lucian Filip, Răzvan Marin sunt doar câțiva dintre fotbaliștii care s-au lăsat pe mâna lui Virgil Boldor. Chiar și Marius Șumudică a fost să se tundă la el.

De curând, în online, Virgil a lansat un proiect personal și tunde oamenii străzii. Gestul lui a fost apreciat de sute de mii de persoane și a devenit viral pe Tik Tok. 

Frizerul merge prin București și caută oameni fără adăpost cărora le oferă o tunsoare gratis. A umblat chiar și prin ghetouri pentru a găsi persoane cărora să le pună măcar puțin zâmbetul pe buze. A fost impresionat de poveștile pe care le-a auzit și nu vrea să se oprească din a face bine.

+8 FOTO

Cazul lui Ștefănuț, unul dintre oamenii străzii

Ștefănuț a ajuns în urmă cu trei ani pe stradă, după ce a fost la casa de copii. Familia l-a abandonat, astfel că a rămas singur, pe străzile din București. În timp ce era tuns, bărbatul i-a povestit lui Virgil câte puțin despre viața lui grea.

„Stau de trei ani pe stradă, înainte am fost la casa de copii. Tata m-a abandonat și a fugit în Spania. Mi-a fost greu, eram depresiv, supărat… Nici nu știi pe ce drum s-o iei, mai ales că lumea te judecă. Eu n-am unde să dorm, unde să mă spăl. Mă întrebam de ce sunt blestemat, până când ați apărut dumneavoastră. Dumnezeu v-a trimis la mine, nimic nu se poate fără Dumnezeu”.

Frizerul a căutat oameni ai străzii și i-a luat la el în salon. Le-a oferit haine noi, i-a spălat pe păr și le-a oferit o tunsoare gratis. Totul a fost filmat, iar videoclipurile au ajuns pe Tik Tok, unde milioane de vizualizări s-au strâns în doar câteva ore.

„Sunt o persoană credincioasă și toată inițiativa mea de a tunde pe gratis oamenii străzi a venit din dorința de a ajuta, de a face un bine, de a-i face să se simtă fericiți. Eu am o relație specială cu Dumnezeu pentru că de mic mi-a plăcut să citesc Biblia. Simt nevoia să împlinesc datoria de a-i ajuta pe cei năpăstuiți, necăjiți, spre slava lui Dumnezeu!”, a declarat Virgil pentru Libertatea.

Virgil a lucrat prima dată într-o frizerie de cartier, apoi a reușit să își deschidă propriul salon în București.

Logodnica lui Cristiano Ronaldo spune tot în cel mai nou documentar: „Am trăit cel mai rău moment din viața mea! Nimeni nu știe ce simt de fapt”

Un component al lotului Spaniei de Gimnastică Artistică a supraviețuit unui accident teribil de mașină: „Este un miracol!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bradfit
bradfit  •  18 Martie 2023, 20:22
Postat de pe3isor pe 18 Martie 2023, 19:35

BRAD,,MINTEA,O AI IN ,,

cu ce am mintiti? omul a facut lejer intre 500 de mii si un milion de euro? ce vrea mai mult? orice om normal s-ar fi retras de mult. dar el este lacom.

bradfit
bradfit  •  18 Martie 2023, 20:21
Postat de fishman75 pe 18 Martie 2023, 19:30

Mai si semnalizezi dupa ce ca esti prost...stii tu daca si-a facut sau nu plinul ....va roade invidia mai rau decat pantofii din picioare.

sunt 100% sigur ca si-a facut bani incat se poate retrage linistit. doar ca este lacom. pai a pacalit prostii inventand ceva scoala(el nu are nici bacul luat cred) de tuns. si acolo si-a facut plinul. se poate pensiona linistiti.asta este grav. si mai grav este ca este lacom si vrea si mai mult.

pe3isor
pe3isor  •  18 Martie 2023, 19:35

BRAD,,MINTEA,O AI IN ,,

Vezi toate comentariile (7)
Comentează