FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VIITORUL 3-1

FunBUZZ :D » Toate glumele de la CFR - Viitorul: „Petrescu foarte supărat la finalul meciului. Probabil după ce a văzut și el că poți câștiga meciuri jucând fotbal”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 21:08

Final de meci. 3-1 pentru CFR. Dan Petrescu foarte supărat la finalul meciului. Probabil după ce a văzut și el că poți câștiga meciuri jucând fotbal.

⇒ Ianis Hagi, declarație după meci: „Au venit golurile una după alta!” Mă rog, mai nasol a fost că la Viitorul nu mai mergeau pasele unul după altul.

⇒ CFR se desprinde în clasament cu 3 etape înainte de final și câteva echipe de amatori de prin Luxembourg își freacă mâinile de bucurie.

⇒ Dan Petrescu se felicită că nu l-a schimbat la pauză pe Colțescu, unul dintre cei mai slabi în prima repriză.

Min. 88 - CFR face o repriză perfectă. Camora, Colțescu și Vinicius nu le-au dat nici o șansă celor de la Viitorul.

⇒ Incredibil, e minutul 80 și MM Stoica nu a postat pe Facebook nimic cu Dudelange.

Min. 78 - Jucătorii de la Viitorul reușesc să țină de minge cum reușește să țină Anamaria Prodan la reputația de femeie stilată.

Min. 74 - Goool CFR! 3-1. Ceferiștii vin de peste tot. Dan Petrescu e foarte supărat pe bancă. Parcă abia aștepta bucuria de la gol ca să bată vreo doi jucători.

⇒ Site-urile de sport dau refresh la pagina de Facebook a lui MM, așteptând glumița de la 10 jumate.

Min. 67 - Goool CFR din 11 metri. La fel de bine, la faultul ăla, se putea da penalty pentru Viitorul.

Min. 57 - Goool CFR, 1-1. Camora, șut din afara careului. Vezi, Giovani, asta înseamnă să fii mafiot: pui Camora să dea gol.

Min. 47 - Ratare imensă a Viitorului. Iar o să ne amintească Dan Petrescu că vine de la un salariu foarte mare și că nici nu știe de ce a fost adus, sau ce e omul, de ce ne naște, încotro mergem?...

⇒ Problemele la coapsă ale lui Țucudean se confirmă. Îl înțeapă inima atât de tare, că-i iradiază până la coapsă.

Min. 40 - MM Stoica vede un fault clar la Tănase. Incredibil, ce furăciune din partea arbitrilor.

Min. 38 - Dacă tot îl vrea pe Dan Petrescu la FCSB, Gigi ar trebui să-i dea niște mesaje cu schimbările pe care să le facă. Na, să se acomodeze unul cu altul.

Min. 37 - Arbitrul Colțescu e atât de impresionat de meci, încât încearcă și el să facă spectacol. Fluieră de zici că e un muncitor pe o schelă lângă un liceu de fete.

Min. 28 - După etape bune, CFR face un joc privibil. Și suntem abia în minutul 28. Vorba aia: Omrani și-om mai vedea.

Min. 23 - Iar o să ne spună Dan Petrescu că a luat gol din cauză că a jucat fotbal. Păi, simplu, domnu Bursucu: dacă joci fotbal și iei gol, înseamnă că joci mai slab decât echipa adversă.

Min. 14 - Goool Rivaldinho! 1-0 pentru Viitorul. Până acum am putea spune că Dumnezeu nu e ceferist. La câte trenuri deraiază la noi, te cred și eu.

⇒ Costache e cel mai periculos jucător al CFR-ului. Pare că i-a împrumutat Țucudean „bulanul” pentru meciul ăsta.

Min. 1- A început meciul. Se joacă tare și nu atât de închis cum ne-am fi așteptat. Să fi ajuns lumina pascală și în nocturna de la CFR?

⇒ CFR - Viitorul. O întâlnire între echipa care joacă cel mai frumos fotbal din Liga întâi și echipa care joacă ce joacă ea, iar la un moment dat Țucudean dă gol.

⇒ Țucudean nu e nici rezervă. Cică ar avea o problemă la coapsă. Așa ne-au zis cei de la CFR și acum o lună, ca să aflăm dup-aia că s-a operat la inimă. Sănătate, George, și La mulți ani!

⇒ Gigi Becali a zis că pe la 70-80 de ani se va călugări. Bineînțeles, că-l călugărește și pe Luțu. Păi, cine-i parchează măgarul când merge la Muntele Athos?!

Dar mai e până atunci. Probabil în anii ăia Man o să valoreze 3, 4 miliarde e euro.

⇒ Foame mare la Voluntari, domnu´ Pandele! Au pus oamenii capcane pe marginea terenului, ca să prindă jucători. Nasol e să nu ai ce să pui pe masă de Paște.
987697 fc voluntari dinamo 1

⇒ N-ar fi rău să vorbim cu doctorița de ochi Monica Pop. Poate ne recomandă niște ochelari, să ne protejăm și noi cumva pupilele de jocurile CFR-ului.

  • Rubrica “  FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu - jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Aprilie 2019, 13:36

Problemele la coapsă ale lui Țucudean se confirmă. Îl înțeapă inima atât de tare, că-i iradiază până la coapsă.Intepaturile la inima te duc cu gandul la preinfarct.Doamne fereste!

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Aprilie 2019, 13:34
Postat de andrei.f pe 30 Aprilie 2019, 04:55

In nou campionat stabilit de arbitri. Numai ca, vine dudelanga !

Las* ca vine ""dudelanga"" in ultima etapa.Si va trage o batuta...ardeleneasca.

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Aprilie 2019, 13:33
Postat de tinn_2 pe 30 Aprilie 2019, 01:26

" Dan Petrescu se felicită că nu l-a schimbat la pauză pe Colțescu, unul dintre cei mai slabi în prima repriză" GENIALA

In orice caz, v-am batut de v-am rupt. Daca Ianis Hagi e cel mai bun jucator roman, pe ce loc se afla Camora sau Deac? Imi pare rau de Tucudean.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează