FOTBAL  »  Superliga  »  FUNBUZZ

FunBUZZ » Un altfel de liveTEXT de la Viitorul – FCSB: „MM se gândește deja cum să-i spună lui Gigi că Teja e un antrenor foarte bun, doar că...”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 20:29

⇒ Final de meci. Mare dezamăgire după atâta muncă, după atâtea speranțe, după atâta dedicație. Asta despre fetele noastre de la tenis. Cât despre meciul de la Ovidiu, mă întreb cum au încăput Eric și Gnohere pe tunelul ăla atât de îngust spre vestiare.

Min. 89 - Lovitură de colț FCSB, foarte bine executată, dar trebuie să-l înțelegem și pe Gnohere, îi e aproape imposibil să se desprindă de la pământ fără ajutor.

Min. 80 - Goool Viitorul! Ianis Hagi înscrie din câțiva metri după ce Planici a plonjat dintr-o bară în alta a porții. Pe bancă, Meme Stoica se gândește deja cum să-i spună mâine lui Gigi că Teja e un antrenor foarte bun, doar că...

Min. 76 - Bară Teixeira. După eliminarea lui Achim, am putea să zicem că „e un Dumnezeu acolo sus”, doar că sperăm din tot sufletul să se uite la meciul de Fed Cup al fetelor.

Min. 74 - Avram îl elimină și pe Achim de la Viitorul, pentru că nu avea al doilea galben. Altă explicație nu găsesc.

Min. 69 - A intrat Eric. La cât de gras e, o să-i ia ceva vreme până să ajungă la mijlocul terenului.

Min. 67 - Goool Gnohere! Deși când te uiți la el pare că e prieten bun cu dealer-ul de sarmale al lui Budescu, francezul își face datoria.

Min. 61 - Romario Benzar primește al doilea galben și e trimis la cabine. Acolo îl întâlnește pe Florinel Coman, foarte supărat și el că fetele noastre au pierdut setul doi cu Franța.

⇒ Și o veste bună: George Copos donează 1 milion pentru refacerea Catedralei Notre Dame. Mă rog, cum vine în lei noi, 100 de lei.

⇒ Florinel Coman pleacă rapid la vestiar. Dacă ar fi avut aceeași viteză de reacție și pe teren, probabil nu era schimbat.

Min. 50 - E schimbat Coman. E dezamăgit, vedea mult mai bine meciul de pe teren.

Min. 48 - Șut Dennis Man peste poartă, peste stadion și chiar peste suma astronomică pe care o cere Gigi pe el.

⇒ Pauză - Gigi l-a trimis pe Luțu să aducă setul de mătănii de la Muntele Athos. Voia să le menajeze pentru etapa următoare, dar asta e.

Min. 45 - Final de primă repriză. 0-0 și Gigi se gândește la câteva schimbări. Fiind în post, nu poate să facă decât schimbări post pe post.

Min. 43 - Cameramanii de la Digi Sport surprind în tribună imagini cu mai multe frumuseți locale. Anamaria Prodan, din fața televizorului, și-a sunat imediat omul cu Photoshop-ul, spunându-i că vrea să pună rapid o poză pe Instagram.

Min. 40 - Achim, de la Viitorul, poartă mănuși. Pare că în pauză o să felieze mezeluri pentru colegi sau are juma de normă la Mega Image.

Min. 34 - Meci deschis la Ovidiu. Ambele echipe își doresc mai mult ceva, dar încă nu știm ce.

⇒ PAOK e campioană în Grecia. Trupele NATO din zonă sunt în alertă, pentru că nu se știe încă ce armă va folosi patronul lui PAOK ca să sărbătorească titlul.

Min. 20 - Ocazie mare a Viitorului. Bălgrădean scoate cu un reflex senzațional. Bravo, Pufi, te-ai scos, măcar știi că n-o să se ia Gigi de tine la finalul meciului.

Min. 16 - FCSB joacă mai bine. Oricum, la cât de slab e meciul, pare că poți să spui asta despre oricare dintre echipe.

Min. 8 - Ocazie mare a lui Planic, bară în urma unui corner - o schemă prea mult exersată la antrenament, jucătorul lui FCSB fiind prea sigur pe el.

Min. 6 - A ajuns la Ovidiu urletul de bucurie al lui CTP după victoria Simonei Halep de azi.

Min. 1 - A început meciul de la Ovidiu. OK, acum să dăm înapoi la meciul de tenis din Fed Cup.

ÎNAINTE DE MECI

⇒  FCSB e la 6 puncte de liderul CFR după ce ardelenii au bătut ieri prin golul lui Țucudean, operat la inimă în urma unei întinderi ușoare. Mă rog, cam asta s-a înțeles din comunicatele clubului.

⇒ Gigi Becali despre acest meci: „Cu Viitorul nu avem cum să ne temem. Sunt niște copii”. Mmm, da, așa au zis și cei de la Juve. Parcă-l aud pe Massimiliano Allegri: „Hai, mă Bonucci, ce-ai, sunt niște copii!

⇒  Tot Gigi Becali a dat câteva sfaturi în privința pregătirii meciului, cam ce trebuie să facă Teja mai exact: „Pregătirea jucătorilor trebuie făcută adecvat. Trebuie făcută ca la ora meciului jucătorul să aibă potență maximă. Mă refer la pregătirea de zi cu zi”. Hai, mă, ce dracu, deja îi dă mură-n gură toată tactica, ce vrei mai clar de-atât? Viorica să fii și tot te prinzi care-i treaba.

⇒ Nici nu vreau să-mi imaginez ce e în sufletul marelui Rivaldo. A urmărit meciul Viitorul - U Craiova, dar nu-l vede azi pe inegalabilul Mbappe.

⇒ Emil Boc lovește cu bestialitate o tobă în Rouen. Mai bine să-și verse nervii pe un instrument muzical decât să taie salarii sau pensii. Am glumit, dom´ primar, hai, fetele!

*Rubrica “ FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu - jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
samertx
samertx  •  22 Aprilie 2019, 01:24

Bull-ul din poză aduce cu al meu. Al meu are mai mult alb și n-am reușit să-i pun aviatorii pe ochi, sub nicio formă. :))

sorinache
sorinache  •  21 Aprilie 2019, 23:23

Bun, bun!

andy_2008
andy_2008  •  21 Aprilie 2019, 23:19

Fara antrenor de clasa Steaua o sa ia campionatul in urmatorul mileniu.MM e expirat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează