FOTBAL  »  Superliga  »  PROIECT

NEWS ALERT Fuziunea Viitorul - Farul, o chestiune de ore: „Vrem performanță!” » Anunțul momentului

Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, anunță că fuziunea clubului deținut de Gheorghe Hagi cu Farul este tot mai aproape.
Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, anunță că fuziunea clubului deținut de Gheorghe Hagi cu Farul este tot mai aproape.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 20:16 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 20:29

Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, anunță că fuziunea clubului deținut de Gheorghe Hagi cu Farul este tot mai aproape.

  • Constanța poate redeveni din nou o forță pe harta României la fotbal, iar Hagi e foarte interesat de realizarea proiectului.
  • „Regele” a fost la Consiliul Județean Constanța pentru a purta discuții cu președintele Mihai Lupu, cel care l-a anunțat că susține ideea fuziunii dintre Viitorul și Farul.

Gică Popescu, ultimele detalii despre fuziunea Viitorul - Farul

„Au avansat negocierile dintre Viitorul și Farul. Sper să se rezolve în cât mai scurt timp, în câteva ore, zilele următoare. Cred că șansele de performanță vor fi foarte mari dacă cele două echipe se unesc. 

Farul rămâne o echipă mare în fotbalul românesc. Cred că este cel mai bine dacă cele două echipe se vor uni.

Mereu am avut în plan să ducem acest proiect pe o treaptă superioară. Nu am putut anul trecut, dar noi vrem să facem un pas către performanță, să ducem clubul către o altă dimenisune, dar nu putem face asta singuri. 

Există tatonări și sperăm să facem pasul către o nouă dimensiune a clubului”, a declarat Popescu, potrivit ProSport.

„Noua echipă se va numi Farul Constanța”

Fuziunea dintre Farul și Viitorul prinde contur. Gică Popescu, președintele clubului din prima ligă, a detaliat ideea îndrăzneață a celor două echipe.

Vorbesc cu Gică Hagi de un an de zile de fuziune, e bine când se unesc două forțe. Nu ne-am concentrat asupra acestui subiect, așteptam finalul campionatului ca cele două părți să se așeze la masă, să vadă ce oferă fiecare și să vedem ce ne place și ce nu. 

Vedem ce variantă rezultă ca să fie acceptată, iar suporterii trebuie să înțeleagă că este o singură forță fotbalistică în oraș, administrația locală să fie implicată.

Entitatea comună va juca la Ovidiu, dar CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare. 

Iar Marica va face parte din noua echipă managerială. Locul din liga 2 este problema lui Ciprian. Dar nu batem nimic în cuie, nici numele de Farul. E o discuție juridică deloc simplă, sunt avocați care se ocupă

Gică Popescu, președinte Viitorul

DEZBATERE GSP » Trebuie Gică Hagi să revină pe banca Viitorului din sezonul următor?

Citește mai multe știri de actualitate:

CFR Cluj a prezentat încă un transfer » Un atacant de 22 de ani care a impresionat sezonul trecut

Doi jucători importanți revin la CS U Craiova » Pleacă joi în cantonamentul din Austria

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
enigmaticul
enigmaticul  •  12 Iunie 2021, 16:36

Va fi probabil cea mai tare echipă de fotbal din sud-estul României!! Mai tare ca ”untu la soare”!!

tivireli
tivireli  •  12 Iunie 2021, 09:51

Farul nu a fost niciodată o forța.

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  12 Iunie 2021, 09:19
Postat de fairplayromania pe 12 Iunie 2021, 05:15

Deci, după fuziunea nucleară a omului cu nasul roşu, Farul Constantă este Campioana României .....iar super starul Ianis a jucat la Farul ?

Cainele moare de drum lung si ... de grija altuia. Vezi-ti prietene de drum si lasa tu Farul in pace. In alta ordine de idei, stadionul trebuie demolat si refacut, e o rusine de ruina...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează