FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gabi Balint: "Steaua e pe un drum bun, dar să nu vină iar prăpastia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

Fostul atacant al Stelei Gabi Balint salută posibilitatea revenirii lui Victor Piţurcă şi Emeric Ienei în Ghencea, dar avertizează asupra dificultăţilor pe care viitorul tehnician al roş-albaştrilor le-ar putea avea în relaţia cu patronul Gigi Becali.

"Discreţia îi e specifică lui Piţurcă, el a pus nişte condiţii clare şi îl va struni şi pe patronul echipei. Să vedem dacă Gigi Becali îi va satisface dorinţele lui Piţurcă, dacă lucrurile nu merg aşa cum îşi doreşte el, nu se bagă.

Am înţeles că discuţiile sînt avansate, văd Steaua pe un drum bun, dar să vedem cît va ţine, să nu fie din nou prăpastie pe urmă", a spus Balint la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
nicco
nicco  •  09 Iunie 2010, 13:50

Cum sa vina iar prapastia daca Steaua e pe drumul bun? Daca se gandeste la prapastii inseamna ca de fapt stie altceva: ca Steaua nu e pe drumul bun!

eagleye
eagleye  •  09 Iunie 2010, 12:17

Daca va mai reusi vreodata cineva acela este Piturca tocmai pentru ca el a mai reusit.

forzzasteaua
forzzasteaua  •  09 Iunie 2010, 11:23

Acesta este ultimul tren pentru Gigi, daca nici acum nu face acest compromis de-a se abtine de la comentari fara rost nu va mai avea viata buna in ghencea. Piturca este pentru Steaua dar si pentru Gigi lumina de la capatul tunelului, daca Gigi nu va intelege acest lucru acum in ultimul ceas nu va mai avea aceasta sansa chiar cu riscul desfiintari clubului pe o perioada nedeterminata intrucat Steaua nu poate sa moara in acest fel si mai ales din cauza acestui personaj.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează