FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gabi Enache rupe tăcerea după despărțirea de FCSB: "Toată lumea îl știe pe Becali"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 18:05

Gabi Enache (27 de ani) s-a despărțit de FCSB, iar în scurt timp va deveni jucătorul rușilor de la Rubin Kazan. Acesta a vorbit despre detaliile noului său contract, dar și despre modul în care a fost îndepărtat de la FCSB. 

"Acest transfer m-a luat și pe mine prin surprindere. Totul s-a întâmplat foarte repede. M-am înțeles cu Steaua, am semnat rezilierea și, în două ore, a venit oferta de la Rubin Kazan. Am făcut tot ceea ce a trebuit și am primit oferta pe mail. Aștept viza și luni urmează să semnez. Salariul nu se va compara cu cel de la FCSB, mă bucur că am primit această ofertă. Voi semna pe 4 luni cu opțiune de prelungire pe încă 3 ani.

"Toată lumea s-a obișnuit cu Becali"

"Mi s-a transmis că n-am voie să mă mai antrenez la FCSB, am vorbit cu Becali și mi-a zis că așa crede dânsul. Am fost în vestiar și mi s-a spus să nu mă mai schimb. Dacă n-ar fi apărut oferta, n-aș fi semnat rezilierea, dar Anamaria Prodan mi-a confirmat oferta.

Ne-am învățat cu criticile. Eu am știut unde semnez și fiecare jucător trebuie să fie puternic. Toată lumea îl știe pe domnul Becali, toată lumea îi știe criticile. Este dureros pentru un jucător să treacă de la o extremă la alta: azi ești cel mai bun, săptămâna viitoare ți se spune «Adio, reziliem!».

Am avut și meciuri mai puțin bune la FCSB, dar i-am spus lui Becali încă de când am venit de la Astra: «Dumneavoastră m-ați văzut la Astra ca mijlocaș dreapta, unde dădeam goluri și pase de gol. Ca fundaș nu mai pot face lucrurile pe care ați văzut dumneavoastră că le făceam la Giurgiu».

Eu am venit pe postul de mijlocaș dreapta, peste noapte am fost transformat în fundaș. Mi-am făcut treaba cum am putut și nu am comentat niciodată nimic", a declarat Enache, la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (120)
199836930751043
Coman Mihai Cristian  •  25 Februarie 2018, 18:04

Bine că ai plecat ***, la fiecare meci îmi venea să sparg televizorul când te vedeam cum jucai. În 4 luni se vor convinge și ăia de tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rjka
rjka  •  24 Februarie 2018, 19:15

E bine ca ai plecat stai liniștit ca așa l-au înjurat conducători sau penali sa *** și pe chipciu care a jucat și accidentat pe așa zisul club fcsb sporting bucuresti ca săi spunem numele adevărat si l-au tratat cum l-au tratat samantatri din tribuna suporteri de rezultat cât si conducerea multă bafta enache ești un jucător de valoare dar la fc fcsb sporting bucuresti 2003 sa nu ai cum sa faci performanța pentru ca acest club de fotbal nu are nici o legătura cu un club profesionist .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

570023613364164
Udrea Lucian Bursuc  •  24 Februarie 2018, 13:48

este rau daca sa ajuns la asa ceva

Vezi toate comentariile (120)
Comentează