FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gabi Iancu a atras atenţia presei din străinătate: "E viitorul Hagi! De ce nu joacă meci de meci la Steaua?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 18:24

ABola i-a făcut o caracterizare lui Gabriel Iancu, pe care îl consideră un jucător cu un viitor strălucit. Portughezii îl văd pe acesta imaginea din prezent a lui Gheorghe Hagi.

"Gabi Iancu este un jucător foarte talentat, de doar 19 ani. Mijlocaşul ofensiv al Stelei este unul dintre cei mai interesanţi şi căutaţi jucători din lotul campioanei României.

Sînt multe echipe care îl urmăresc, dar clauza de 25 de milioane de euro pe care o are îi va îngreuna plecarea de la cel mai important club din Carpaţi.

Este format la Viitorul Constanţa (echipa fostului mare internaţional român, Gheorghe Hagi), Iancu îi calcă pe urme fostului mare jucător al Barcelonei.

E ambidextru şi polivalent, putînd evolua ca mijlocaş stînga, dar şi în spatele vîrfului. Are o tehnică deosebită. Viteza, creativitatea şi viziunea de care dă dovadă îi fac pe alţii să îl compare de multe ori cu Hagi.

Se ştie că astfel de analogii le dăunează multora, dar în ceea ce-l priveşte pe Iancu, acesta pare că a trecut peste această presiune, dînd dovadă de multă maturitate şi personalitate", scrie ABola.

Totuşi, portugheziii nu înţeleg cum de Iancu nu joacă meci de meci la Steaua, deşi îl văd pe acesta un jucător care poate decide singur un meci.

Gabriel Iancu a înscris două goluri în acest sezon pentru Steaua, ambele fiind reuşite în partida din preliminariile Ligii Campionilor, cu Dinamo Tbilisi.

Vezi aici articolul din ABola!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  30 Ianuarie 2014, 15:21
Postat de kdk.19 pe 16 Ianuarie 2014, 00:29

IANCU NU JOACA MECI DE MECI LA STEAUA, DIN VINA LUI HAGI CARE A SEMNAT UN CONTRACT CU JIJI, CA DACA JOACA SI MAI SI INSCRIE TRE' SA-I DEA JIJI INCA 500000 DE EURO!, CA SA VEDETI CIT DE IDIOTI SINT AMINDOI (SI HAGI SI JIJI..)

n-are sens ce zici. daca baiatul e chiar asa de bun cum se zice, ar fi in interesul stelei sa-l bage si daca ar mai da si goluri, ar fi si mai mult in interesul stelei. unui tanar cu potential (cum se presupune ca ar fi iancu) ii creste cota cu zeci de mii, poate chiar sute de mii cu fiecare gol in plus marcat. steaua in situatia asta nu pierde nimic daca-l baga. daca da goluri constant ii creste cota mult peste cei 500 de mii pe care ar trebui sa-i dea lui hagi, daca nu da goluri nu mai trebuie sa plateasca cei 500000. deci 0 riscuri, profit garantat.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  16 Ianuarie 2014, 17:32

Fotbalistic vorbind, Gabi Iancu poate ajunge departe, are chiar clasă ! Chiar dacă e la doar 25% din potenţialul fizic al unui jucător la Steaua, s-a văzut lipsa lui în CL...Comparaţia cu Hagi e pt. stângul lui şi atât. Dar... punem pariu că, dacă ar ajunge 2 ani pe mâna lui Lucescu (nu putzologul...) va fi...Ronaldo 2 ?! Aici trebuie lucrat la caracter şi nu cu forcepsul, gen Gigi...Efectele sunt inverse.

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  16 Ianuarie 2014, 11:03

de ce nu joaca meci de meci ?...pentru ca e un vagabond GABI IANCU, de aia la si dat repede HAGI la steaua, cand a vazut ca nu poate sa-l "indrepte" pe calea cea buna, PUNCT

Vezi toate comentariile (15)
Comentează