FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Gabi Mureşan iese la atac după suspendarea-record primită: "E mîna lui Argăseală! Nu o să stau să mă facă praf toţi steliştii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 18:24

Gabi Mureşan a fost suspendat 16 etape după cotul în figură pe care i l-a aplicat lui Raul Rusescu, însă jucătorul crede că şi steliştii s-au implicat pentru ca suspendarea să fie atît de mare. 

“E incredibil cît am putut să primesc! Este exclusiv mîna lui Argăseală, cel care în momentul în care Gardoş i-a rupt piciorul lui Băcilă a tras sforile să i se reducă pedeapsa jucătorului său. Voi ajunge la TAS!

Nu o să stau să mă facă toţi steliştii praf. Consider că după meciul de la Tîrgu Mureş am fost suspus unui linşaj mediatic din partea oamenilor de Steaua, care în ultimii ani au avut şi ei fotbalişti în echipă care au produs accidentări grave.

Eu sînt sigur că Gardoş nu a vrut să-i rupă piciorul lui Băcilă, dar nimeni nu a făcut scandal ca acum! La Chiajna am fost provocat  în permanenţă pe teren şi lovit doar să ripostez şi chiar am luat un galben, după ce şi acolo am reacţionat involuntar“, a spus Gabi Mureşan conform Fanatik.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (273)
neludum
neludum  •  06 Noiembrie 2014, 14:46

Clar ,Muresan trebuie suspendat ! Dar acest fault nu este mai grav,dimpotriva ca atacul lui Lacatus asupra saracului Ardeleanu pe care l-a scos definitiv din fotbal ! Dar FIARA AVEA VOIE ,ERA STELIST SI ASTA ERA JOCUL LUI....asa scria toata lumea ! Argaseala nu te-ai facut de ras destul ca arbitru si tii mortis sa te faci si acum ?Ai putea tace din gura ! Chiar vreti sa jucati singuri ?

andrei.f
andrei.f  •  06 Noiembrie 2014, 13:34

Cotonogarul ăsta trebuia scos din fotbal !

arvocatu
arvocatu  •  06 Noiembrie 2014, 12:49
Postat de margelaru pe 06 Noiembrie 2014, 12:11

Dupa cate tin eu minte Becali e la Puscarie pentr'u schimbul de terenurii !!!

.... Magistraţii Curţii Supreme arată în motivarea deciziei din dosarul „Valiza” în care omul de afaceri George Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare că acesta şi-a pus în evidenţă latura negativă a personalităţii în momentul în care nu a manifestat nicio reticienţă în realizarea scopurilor, chiar dacă era filmat. George Becalia urmărit să câştige o competiţie internă, nu prin propriile eforturi sportive, exclusive ale clubului pe care-l patrona, ci prin implicarea altor echipe de fotbal, în acest caz echipa "Gloria 1922 Bistriţa", cu care era într-o competiţie directă în campionatul Diviziei A de fotbal. Miza o reprezenta posibilitatea ulterioară a echip

Vezi toate comentariile (273)
Comentează