FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 3-1

EXCLUSIV Ripostă după victoria lui Dinamo: „E o palmă dată loser-ilor! Plăcerea cea mai mare e când mă sună Dinu”

Andreas Mihaiu // FOTO: Cristi Preda +31   FOTO
Andreas Mihaiu // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 03 august 2021 09:03 / Actualizat marti, 03 august 2021 10:30

Dinamo a câștigat cu Academica Clinceni, 3-1, și a obținut a doua victorie în acest sezon, după încă un meci în care Dario Bonetti a mizat doar pe jucători români, cei mai mulți fiind crescuți la juniorii clubului.

Gabi Răduță, fostul manager al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a vorbit pentru GSP despre tinerii pe care mizează clubul în acest sezon și i-a criticat dur pe cei care nu i-au promovat mai devreme.

Ricardo Grigore, mesaj-manifest pentru criticii României U23: „Așa e românul! Asta e mentalitatea noastră”
DINAMO - CLINCENI 3-1
Ricardo Grigore, mesaj-manifest pentru criticii României U23: „Așa e românul! Asta e mentalitatea noastră”

Gabi Răduță acuză ce s-a întâmplat la Dinamo: „Mă bucur că tinerii au dat o palmă tuturor loser-ilor care i-au contestat”

„Am avut dreptate! Am pierdut timpul atâția ani, în loc să jucăm cu acești copii din Academie. S-a văzut ce spirit au și cum au fost crescuți. Nimic nu a fost întâmplător. 

A fost o muncă de 8 ani și îmi pare că suporterii lui Dinamo au avut în sfârșit posibilitatea să vadă adevărata față a acestor copii, cărora toată lumea le-a pus piedici fiindcă aveau alte interese. Erau oameni lipsiți de profesionalism, care au fost doar rău clubului.

Eu mi-am asumat când am spus aceste lucruri și am fost singurul care le-a luat apărare acestor copii pentru că știam ce valoare au și în ce spirit i-am crescut.  Toate acele finale jucate și toate acele trofee pe care le-au câștigat nu au fost întâmplătoare.  Doar eu știam asta. Restul erau niște oportuniști și impostori, care ne-au băgat bețe în roate și ne-au dorit răul!

Pe Mihaiu și Crețu i-am adus și am ținut cu dinții de ei pentru că știam că au valoare. Pe Bani îl băgam la grupe mai mari tot timpul. 

Mă bucur că au dat o palmă tuturor loser-ilor care i-au contestat și hulit mereu. Dacă nu aveau posibilitatea să joace, atunci erau etichetați ca fiind slabi. Au jucat nouă fotbaliști din Academie, iar șapte au fost pe bancă. Iar Longher, crescut de noi, a jucat la Clinceni.

Toți spun «Ce copii buni, jos pălăria pentru Bonetti că a creat automatisme». Numai prostii! Automatismele și omogenitate au fost create de noi, cei care am lucrat în academie. Iar meritul principal e al copiilor, care au valoare. Nu mi-am bătut cura degeaba atâția ani”, a spus Gabi Răduță.

9 jucătoricrescuți la juniorii clubului a avut Dinamo pe teren în meciul cu Clinceni (Eșanu, Grigore, Giafer, An. Radu, Borcea, Crețu, Mihaiu, Moldoveanu și Bani)

Pentru mine, plăcerea cea mai mare este când mă sună Cornel Dinu ca să mă felicite pentru tot ce am făcut 
– Gabi Răduță

VIDEO Mihai Eșanu: „Ne dorim să ajungem cât mai sus”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Iuliu Mureșan, detalii despre vedetele lui Dinamo » Cine are șanse să continue + ce se întâmplă cu Paul Anton

Deian Sorescu, trist și după „dubla” din Dinamo - Clinceni: „Chiar dacă nu sunt dorit, eu dau totul! Mă doare, dar nu doar pentru mine”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (43)
creeperno115
creeperno115  •  03 August 2021, 22:37

New Dinamo

mzm1
mzm1  •  03 August 2021, 20:12

Dinamo, *** in 3 jocuri, deci 66%. In ritmul asta, Dinamo castiga campionatul, iar Sorescu ia... Gheata de aur!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  03 August 2021, 20:04
Postat de Danezul Gramada pe 03 August 2021, 11:53

Vin acus cățeilor meciurile adevărate și va duceți în cap și pe urmă în B. Ce ați câștigat voi? Cu chiu cu vai cu voluntari și clinceni doua mari echipe. Când ați dat de un meci adevărat va dat nou promovata din Craiova cu terenul în cap. DDB =DOAR DIVIZIA B.

Craiova cea nou promovată oricum este peste Karagandy!:)))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close