FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

VIDEO Gabi Tamaș, gol la debutul pentru Petrolul! „Lupii galbeni” au câștigat primul amical al verii

Gabriel Tamaș (39 de ani) a înscris la debutul pentru Petrolul, în meciul amical câștigat împotriva moldovenilor de la Dinamo-Auto Tiraspol, scor 2-1.
Gabriel Tamaș (39 de ani) a înscris la debutul pentru Petrolul, în meciul amical câștigat împotriva moldovenilor de la Dinamo-Auto Tiraspol, scor 2-1.

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2022 19:15 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 20:18

Gabriel Tamaș (39 de ani) a înscris la debutul pentru Petrolul, în meciul amical câștigat împotriva moldovenilor de la Dinamo-Auto Tiraspol, scor 2-1. Partida s-a disputat în Turcia.

În minutul 28, la scorul de 1-0 pentru formația din Republica Moldova, Petrolul a beneficiat de o lovitură de la colțul terenului. Tamaș a scăpat din marcajul adversarului și a înscris cu o execuție simplă, din 2 metri, de la colțul scurt.

„Lupii galbeni” s-au impus datorită reușite semnate de Simon Măzărache, în minutul 66. Vârful a reluat din interiorul careului mic, apoi au urmat clipe de confuzie. Asistentul a indicat un ofsaid, dar „centralul” a trecut peste decizia lui.

Tamaș, printre fruntași la antrenamentele Petrolului

„Se descurcă bine, pe teren dă 100%. E foarte bine din toate punctele de vedere, vine cu experienţă mare. Linia noastră de fund era compusă din jucători fără experienţă, destul de tineri.

Experienţa lui ne va aduce un mare plus. Eu îl cunoșteam de pe la vreo 16 ani, cred că se mişcă mai bine ca la 20 ani”, a declarat Nicolae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul.

VIDEO Gabi Tamaș are planuri mari la Petrolul

„Mi s-a părut foarte interesant proiectul de la Ploiești. Am fost la Astra, am cunoscut niște oameni din Ploiești cărora le place fotbalul. Eu vreau să îi fac fericiți. Am venit aici, sper să mai semnăm doi-trei oameni, discută acum clubul, și vom face oamenii fericiți.

Am venit cu un scop și mă gândesc la ceva mare. Vă spun eu mai încolo. Să dea Domnul să mă țină picioarele și să ajut echipa. Am discutat și anul trecut cu Petrolul, dar atunci nu s-a concretizat”, a spus Gabriel Tamaș.

Citește și alte știri din Liga 1:

OFICIAL Marius Croitoru a semnat cu FCU Craiova » Contract pe doi ani

Dorit de două cluburi din Liga 1, Chipiciu s-a eliberat de CFR Cluj și e aproape să semneze

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează