FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 3-2

Tamaș a izbucnit: „Dinamo nu mai există pentru mine după ce s-a întâmplat în seara asta!”

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2. Gabi Tamaș, președintele-jucător al ilfovenilor a declarat la final că formația din Ștefan cel Mare nu mai există pentru el. Cel mai probabil, din cauza jignirilor care i s-au adresat din tribune. +49   FOTO
Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2. Gabi Tamaș, președintele-jucător al ilfovenilor a declarat la final că formația din Ștefan cel Mare nu mai există pentru el. Cel mai probabil, din cauza jignirilor care i s-au adresat din tribune.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 22:49 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 23:00

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2. Gabi Tamaș, președintele-jucător al ilfovenilor, a declarat la final că formația din Ștefan cel Mare nu mai există pentru el. Cel mai probabil, din cauza jignirilor care i s-au adresat din tribune.

Toate detaliile despre Dinamo - Voluntari, AICI!

Programul și rezultatele primei etape din sezonul 2021-2022

Gabi Tamaș: „Dinamo nu mai există pentru mine!”

„Păcat că n-am știut să închidem meciul la 1-0. Au marcat ei, prin execuțiile lui Sorescu. Bravo lui, îl felicit. Am mai spus-o, Dinamo e o echipă imprevizibilă. 

Avem experiență, dar ce voiați să facă experimentații din echipa noastră la golurile lui Sorescu?! Am avut ocazii, dar n-am știut să închidem jocul. 

Fanii lui Dinamo mă iubesc, am văzut. Le mulțumesc pentru urările făcute, asta e, mergem înainte (n.r. - fiind ironic). Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, vrem să nu mai avem emoțiile din sezoanele trecute.

Chiar nu mă interesează Dinamo, după urările fanilor din seara asta. Pentru mine Dinamo nu mai există!”, a declarat Tamaș la Telekom Sport.

Pentru Dinamo, Tamaș a evoluat în trei rânduri: 2002-2003, 2005 și 2008-2009. A câștigat 2 Cupe și o Supercupă. Stoperul a îmbrăcat și tricoul rivalei FCSB în două perioade: ianuarie-august 2015 și februarie 2016-iulie 2017.

4 goluriîn 80 de meciuri a reușit Tamaș în tricoul lui Dinamo

2.800 de faniau asistat la Dinamo - Voluntari

Cadre din meciul Dinamo - FC Voluntari 

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, după victoria cu Voluntari: „Au jucat cu sufletul. Suntem în urmă cu pregătirea”

„Dinamo romena” sub comanda italianului Bonetti

Dinamo nu are niciun fotbalist străin pe foaia de joc a meciului cu Voluntari. Este pentru prima dată din 2010 când se întâmplă acest lucru!

Problemele financiare interminabile ale „câinilor” pot duce și la un lucru bun. Fără posibilitatea de a transfera jucători, Dario Bonetti este obligat să construiască cu adevărat un „New Dinamo”. 

Dacă sezonul trecut a fost inflație de străini, aduși pe bani grei, fictivi, de Pablo Cortacero, astăzi lotul este format 100% din fotbaliști autohtoni.

Dinamo, fără străini la meciul cu Voluntari

  • Ultima dată când Dinamo nu a folosit fotbaliști străini pe durata unui meci a fost pe 18 mai 2013, FC Vaslui - Dinamo, scor 4-1. Pe bancă s-a aflat portarul macedonean Kristijan Naumovski.
  • Ultimul meci al lui Dinamo doar cu jucători români pe foaie a avut loc pe 22 mai 2010, FC Vaslui - Dinamo, scor 2-0. „Câinii” erau pregătiți în acel moment de Cornel Țălnar.

148 de străinia utilizat Dinamo în istoria ei pe prima scenă. Gruparea roş-albă, locul 1 la acest capitol. Pe 2 se află CFR, 144 străini

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali dezvăluie încă un transfer grandios pregătit de CFR Cluj: „Așa am auzit, dar nu mă sperie”

Cine televizează FCSB - Șahtior Karagandy, în turul II al Conference League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
magic4ever
magic4ever  •  20 Iulie 2021, 10:07

Ce va mai place sa bagati raca aiurea, Dinamo a jucat aseara cu 7500 de fani in tribune si voi mintiti ca au fost 2800 de fani....rusine!!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Iulie 2021, 10:07

Pentru noi TAMAS nu mai este in inimile noastre de cand a jucat la fcsb!!! Deci nicio pierdere. In rest...sanatate multa Tamas!

ionut.07
ionut.07  •  20 Iulie 2021, 09:40

Doar în mintea *** a unora ca tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează