FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Gabi Tamaș rămâne în Liga 1: „A semnat! Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!” + Se întoarce și Budescu!

Gabi Tamaș va semna cu Petrolul
Gabi Tamaș va semna cu Petrolul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 20:23 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 22:44

În vârstă de 38 de ani, Gabi Tamaș va continua în Liga 1. Fundașul a semnat cu Petrolul, echipă care l-a adus și pe Gicu Grozav. 

UPDATE 22:30 » Și Budescu merge la Petrolul

După Grozav și Tamaș, și Constantin Budescu ar urma să ajungă la Petrolul. Mijlocașul ofensiv de 33 de ani și-a terminat contractul cu FC Voluntari și ar urma să semneze cu Petrolul, echipa la care a crescut și la care a evoluat între 2005 și 2010, după cum a anunțat moderatorul emisiunii „DigiSport Special”, Vali Moraru.

Gabi Tamaș a semnat cu Petrolul

„Contractul meu cu FC Voluntari s-a terminat pe 31 mai” spunea Tamaș la meciul de retragere al lui Mutu, iar fostul internațional nu a stat prea mult timp fără echipă.

Axa Dîncu - Puiu - Burleanu îi decide soarta lui Edi Iordănescu! Stoichiță se delimitează de selecționer
România - Muntenegru 0-3
Axa Dîncu - Puiu - Burleanu îi decide soarta lui Edi Iordănescu! Stoichiță se delimitează de selecționer

La conferința de prezentare a lui Gicu Grozav, conducerea nou promovatei a anunțat că Gabi Tamaș a semnat contractul cu Petrolul. 

Joi se va va pregăti pentru prima dată sub comanda antrenorului Nicolae Constantin. 

„A semnat! Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!”, au anunțat ploieștenii despre Tamaș.

Astfel, Gabi Tamaș bifează o nouă echipă în Liga 1, după Dinamo, FCSB, Astra și FC Voluntari. A mai jucat la U Cluj (Liga 2), iar în străinătate a trecut pe la Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Doncaster, Watford, Cardiff și Hapoel Haifa. 

În sezonul recent încheiat, Tamaș a impresionat la FC Voluntari. A fost om de bază, bifând 39 de partide și un gol pentru trupa lui Liviu Ciobotariu. 

Gabi Tamaș: „Nu mă mai interesează naționala”

 Fundașul care va face 39 de ani în noiembrie a declarat recent că nu mai este interesat de națională, deși multe voci din fotbal îl vedeau o soluție pentru defensivă. 

„Nu mă interesează echipa națională. Ce vrei să fac? Uite, nu mă interesează. Nici nu m-am uitat la ultimul meci. Cu cine am avut? Și dacă a fost victorie, ce? Nu mă interesează pe mine echipa națională. M-am plictisit la celelalte două meciuri și am zis să nu mă mai uit la meciul cu Finlanda”, spunea Tamaș. 

VIDEO Petrolul și-a prezentat lotul în fața fanilor. Gicu Grozav, cel mai important transfer al „lupilor”

Citește și: 

Pleacă Edi, dar cine vine? Ce selecționer ar putea alege FRF dacă-l demite pe Iordănescu

Adrian Mititelu rămâne în închisoare » Curtea de Apel i-a respins contestația

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
emil1986
emil1986  •  16 Iunie 2022, 20:51
Postat de bazile pe 16 Iunie 2022, 17:44

Chricheș (nume tot unguresc) nu a jucat, ci a fost în lotul unor echipe mai răsărite; alminteri nu se ridics nici la genunchiu lui Tamaș, plus că e de o deficință cognitivă specifica clubului de unde a plecat în "fotbalul mare".

Bati campii cat cuprinde. Dai cautare pe Google si-ai sa vezi ca Chiriches, care-i ciangau, un fel de ungur romanizat, are mult mai multe jocuri la activ la echipele din strainatate la care a jucat comparativ cu Tamas si, repet, la echipe net mai valoroase. Nu mai abera ca esti baiat mare si rade lumea de tine!!!! :))

inshallah
inshallah  •  16 Iunie 2022, 19:54

Retrogradare placuta!

paolo17
paolo17  •  16 Iunie 2022, 18:10
Postat de Mandpv pe 16 Iunie 2022, 14:23

Prefer o echipă care joacă și pentru tribună,nu doar niste amețiți haotici,sau antifotbal,gen cfr.Sper ca Petrolul să facă o figură frumoasă în Liga I.

Ai dreptate, îmi plac echipele care joaca și pentru public, dar ăștia nu mai pot alerga...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează