FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje a decis să părăsească România: „Îmi iau familia și ne mutăm în Spania. Statul îți dă 50 de milioane, când coșciugul costă 40!”

Gabriel Torje // foto: captură YouTube @ Playsport Live
Gabriel Torje // foto: captură YouTube @ Playsport Live

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 19:45 / Actualizat marti, 29 martie 2022 20:01

Gabriel Torje (32 de ani) plănuiește să se stabilească în Spania „peste 2-3 ani”. „Merită să rămâi în România?”, întreabă mijlocașul lui Dinamo.

Gabriel Torje, fotbalist cu un CV bogat, care cuprinde echipe din țări precum Italia, Spania, Turcia, Rusia și Grecia, dezvăluie că vrea să părăsească România în anii următori.

Mijlocașul lui Dinamo plănuiește să se stabilească în Spania alături de familia sa, țară în care a evoluat pentru Granada în sezonul 2012/2013, apoi pentru Espanyol în 2013/2014.

Torje, care și-a pierdut tatăl la începutul lunii februarie, consideră că statul român sprijină mult prea puțin persoanele care au parte de decese în familii.

Torje îi înfruntă pe fanii din DDB care înjură jucătorii: „Ce vrei să-mi faci de 50 de euro, să mă tai?”
DINAMO
Torje îi înfruntă pe fanii din DDB care înjură jucătorii: „Ce vrei să-mi faci de 50 de euro, să mă tai?”

Gabriel Torje: „Mă voi muta în Spania”

„Mi-a plăcut în Spania, mai mult ca sigur mă voi muta acolo peste 2-3 ani. Vreau să-mi iau familia și să mergem acolo, să stea toată lumea liniștită. Ar fi mai bine, să nu ne mai cunoască nimeni, să nu mai dăm explicații toată ziua.

Îmi doresc să mă stabilesc în Spania, acolo am prieteni, cunoștințe, este locul în care am fost cel mai des în vacanță, locul în care m-am simțit cel mai bine după România”, a spus Torje la Playsport Live.

Torje: „Respectul statului e de 50 de milioane”

„Tata a lucrat 40 de ani în România, iar statul îi dă ajutor de înmormântare 50 de milioane. Merită să rămâi în țara asta? Atât întreb.

Statul îți face pensie 6 milioane, pe caz de boală, iar la finalul vieții, când moare omul, îți dă 50 de milioane, când coșciugul este 40 de milioane. Nu mai zic dacă nu ai groapă, că nu mai îngropi pe nimeni! Mai merită să rămâi în România? Nici prosoape nu poți cumpăra, nu-ți ajung banii de prosoape, lumânări și tot ce-ți trebuie.

Nu m-am gândit niciodată că o țară în care un om lucrează în 3 schimburi și își rupe picioarele și mâinile pentru stat - că a lucrat la firme de stat, în electricitate - are un «respect» de 50 de milioane. Nu zice nimeni să-i dai 200.000 de euro, sau milioane de euro, că ar rămâne copiii să se bată pe ei. Dacă sunt prea mulți bani se bat neamurile pentru ei, așa e la noi.

Nu este un mesaj manifest, este ceea ce simt”, a concluzionat fotbalistul. 

Pentru ajutorul de deces poate aplica în cazul decesului asiguraților, pensionarilor sau membrilor familiei care nu erau asigurați / pensionari la data decesului.

Acesta este în valoare de 6.095 lei în cazul decesului asiguraților și pensionarilor, și 2.550 lei în cazul decesului membrilor de familie ai asiguraților sau pensionarilor.

Potrivit Casei Naționale de Pensii Publice, ajutorul de deces poate fi încasat de o singură persoană: soțul supraviețuitor, copilul, părintele, tutorele, curatorul sau oricine dovedește că a suportat cheltuielile generate de deces.

Mai multe știri de actualitate: 

„Dezastru!” » Edi Iordănescu, avertizat de o legendă: „Poate fi schimbat în curând”

Problemele lui Hațegan agită spiritele în fotbalul românesc » Arbitrii merg la Burleanu și Vassaras cu o solicitare importantă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
stranger55
stranger55  •  31 Martie 2022, 12:56

Vai de mine! Pleaca Torje din tara! ***-seama ce tragedie. Breaking-new-uri peste tot si râuri de lacrimi! Hai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

4506098182756276
Doru Valahe  •  31 Martie 2022, 11:45
Postat de Marius Adrian Coman pe 30 Martie 2022, 22:41

Oamenii simplii, nu cumpăra sicrie de 500lei. Dacă asta l a făcut sa se gândească sa se mute din România, ii urez drum bun. La 32 de ani ai lui, ar trebui sa poată sa alerge mai mult. Fotbalul jucat de el, pare al unui jucător de 38 ani. Nu mai zic ca nici pe poarta nu știe sa mai tragă.

De ce trebuie sa se îngrijească statul sa te îngroape? Rudele care se vor bate pe ce ai lăsat în urma ce grija au?

851436461639095
Marius Adrian Coman  •  30 Martie 2022, 22:41
Postat de steaua.libera pe 30 Martie 2022, 13:12

Are dreptate. Sigur, la el a fost o situatie oricum fericita, e realizat material datorita fotbalului. Dar oamenii de rand ce fac? Ce zice Torje e cat se poate de real, Romania e o tara plina de inechitati sociale. Dar nu e vina lor, e a NOASTRA ca-i votam mereu pe aceiasi.

Oamenii simplii, nu cumpăra sicrie de 500lei. Dacă asta l a făcut sa se gândească sa se mute din România, ii urez drum bun. La 32 de ani ai lui, ar trebui sa poată sa alerge mai mult. Fotbalul jucat de el, pare al unui jucător de 38 ani. Nu mai zic ca nici pe poarta nu știe sa mai tragă.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează