FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje ia atitudine în privința vaccinului: „Dacă voiau să ne omoare, aruncau o bombă, nu ne chinuiau 7 ani”. Rednic: „Suntem cobai”

Gabriel Torje (31 de ani) s-a vaccinat împotriva Covid-19 și le recomandă acest lucru și colegilor din Liga 1.
Gabriel Torje (31 de ani) s-a vaccinat împotriva Covid-19 și le recomandă acest lucru și colegilor din Liga 1.

Articol de - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 18:00 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 18:45

Gabriel Torje (31 de ani) s-a vaccinat împotriva Covid-19 și le recomandă acest lucru și colegilor din Liga 1. 

Gabriel Torje, proaspăt instalat căpitan la Dinamo de Mircea Rednic, își ia rolul în serios și în afara terenului. Mijlocașul „câinilor” dezaprobă teoriile conspirației în privința vaccinului împotriva Covid-19. 

Dragomir, dezlănțuit despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”
VACCINARE
Dragomir, dezlănțuit despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”

Gabriel Torje, despre vaccinul împotriva Covid-19

„Fiecare alege ceea ce vrea să facă, însă trebuie să ne gândim că avem familii care pot fi afectate de acest lucru. Eu, personal, m-am vaccinat de curând. Nu cred că toată Europa de Vest şi tot ceea ce înseamnă ţările nordice sunt oameni nebuni că s-au vaccinat 90 la sută, 95 la sută. Şi au 70 la sută mai puţine cazuri decât România.

Cred că nimic nu e făcut să ne omoare, dacă voiau să ne omoare, dădeau o bombă ca la Hiroshima şi Nagasaki şi dispăream de pe faţa pământului. Nu mai stăteau să ne chinuie 7 ani”, a spus Gabriel Torje, într-o conferință de presă. 

Mircea Rednic: „A cui e vina?”

Antrenorul Mircea Rednic a dezbătut și el pe seama acestui subiect. 

„Din cauza cui? Nu din cauza noastră? Guvernanții noștri... Eu am fost în Belgia în perioada de vară. Acolo era obligatorie masca, stadioanele fără spectatori, toată lumea a urmat un proces lin, la noi pac, s-au supărat ăia de la Horeca, liber mare, liber munte, liber discoteci, liber cluburi, asta e din cauza noastră. 

Dacă noi eram cumpătați, realiști și ni se spunea clar: „Băi, înțelegeți că nu e momentul să stăm ca sardinele la mare sau în club”. Și în perioada de urgență au fost cluburi deschise. Era amenda 10.000 de lei și ei scoteau 100.000 pe seară. E vina noastră. Noi nu putem să decidem soarta unui fotbalist.

Dacă unul nu vrea să se vaccineze, nu poți tu să-l obligi. E dreptul la libertate, fiecare cum crede. Eu am cazuri în familie, vaccinați care s-au infectat cu acest virus. Au și murit vaccinați. 

Eu m-am vaccinat. Aveam un precontract, eram în discuții cu unii din Emirate și m-au obligat să mă vaccinez. Altfel nu cred că m-aș fi vaccinat. Am avut Covid și acum am anticorpi sănătoși. Dacă cineva îmi garantează că te vaccinezi și scapi, eu promovez. Dar încă bâjbâim. Suntem cobai”, a spus Rednic. 

Procent mic de vaccinare la Dinamo

În lotul lui Dinamo, doar 11 fotbaliști s-au vaccinat împotriva Covid-19. Dezvăluirea a fost făcută de Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului. 

Din păcate, nu avem foarte mulţi vaccinaţi, parcă 11 jucători şi câțiva din staff sunt vaccinaţi. Avem vreo 17 vaccinaţi în total. De exemplu, eu mi-am făcut şi doza 3 în prima zi când s-a putut. 

O să mai am o discuţie cu jucătorii, dar sigur că acum nu puteam să îi trimit la vaccinare, înaintea meciului cu Rapid, pot avea reacţii adverse. Eu o să insist ca măcar în pauza aceea care va fi după 7 noiembrie, deci peste două săptămâni aproximativ, cât mai mulţi jucători să se vaccineze

- Iuliu Mureșan

„Vaccinarea mi se pare extraordinar de bună, nu bună, dar e târzie. Totuși, e OK și acum. Toată lumea trebuie să se vaccineze, de la copil până la bătrân. Trebuie să luăm exemplul Americii, Israelului, Franței, Angliei, Italiei, tuturor celor care s-au vaccinat le-a scăzut foarte mult numărul îmbolnăviților.

Tot aud că unii nu se vaccinează că nu știu ce conține vaccinul. Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Ei spun că nu știu ce conține vaccinul ... Păi, când beau cola, știu ce conține? Cei care dau declarații antivaccinare sunt niște oameni iresponsabili.

- Dragomir pentru GSP.ro

VIDEO Mircea Rednic îi ia banderola lui Sorescu: „El va fi căpitan, merită!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic anunță transferuri noi înainte de meciul cu Rapid: „Astăzi au mai făcut vizita medicală doi jucători”

VIDEO „Trebuia lăsat să plece. Nu mai ai ce să scoți de la el” » Explicații pentru PRĂBUȘIREA lui Deian Sorescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
niculaemoromete
niculaemoromete  •  23 Octombrie 2021, 09:51

Torje, băiat deștept! Rednic, strâmb cum îl știu apropiații!

sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  23 Octombrie 2021, 02:32
Postat de planetfun pe 22 Octombrie 2021, 19:41

Ai fost tu si i-ai cautat ca nu sunt vaccinati ? Rednic are "anticorpi sanatosi", de remarcat. Dar cu covidul nu suntem cobai ?

Te-ai inflamat cam tare chibritule, eu doar am spus ce au zis niste oameni de stiinta intr-un articol de la Oxford, unde scria clar ca toti angajati din compania PFIZER/Biontech nu sunt vaccinati cu produsu lor ( *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  22 Octombrie 2021, 22:23

Bravo Mircea Rednic!!! RESPECT!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează