FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA NAȚIONALĂ

Gabriela Firea, dispusă să treacă peste sfaturile specialiștilor la Arena Națională: "Ne asumăm aceste riscuri"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 16:05

Gabriela Firea, primarul municipiului București, i-a acuzat direct pe constructorii Arenei Naționale și a incriminat clauza conform căreia acoperișul nu poate fi tras în perioada noiembrie-martie.

Gabriela Firea acuză modul în care s-a organizat partida din Liga 1 dintre FCSB și Sepsi, scor 2-0. Meciul s-a disputat cu acoperișul tras, conform unei înțelegeri stipulate în contractul dintre Primăria Capitalei și firma care a construit arena. Vezi imagini de la partidă AICI!

"Acel acoperiș a fost pus să fie tras, nu să fie pus acolo ca la expoziție! Noi ne minunăm că am moștenit un contract prin care ni se impune să nu tragem această membrană între noiembrie si martie. Tradițional, în această perioadă sunt ploi si ninsori.

Nu este posibil să acceptam acești termeni în care s-a plătit și nu beneficiem. Era inadmisibil ce se întampla pe teren! Nu e posibil să plătim și să nu beneficiem. Vom trage acoperișul de acum înainte! Ne asumăm aceste riscuri și cine a greșit, plătește. Avem pârghiile posibile. În cazul în care s-ar dovedi a fi o eroare de execuție sau de semnare, vom lua măsurile necesare", a declarat Gabriela Firea conform ziare.com.

Acoperișul nu poate fi tras pe timpul ninsorii din cauză că membrana nu ar suporta greutatea zăpezii, conform prevederilor constructorului la momentul recepției. 

Arena fusese proiectată inițial cu acoperiș fix, însă Primăria București a făcut în 2008 un act adițional pentru acoperiș retractabil, care a mărit costurile arenei cu 25 de milioane de euro. Am scris despre asta AICI

Citește și: Inspecție de 30 de oameni de la UEFA! Arena Națională, sub lupa specialiștilor! Anunțul făcut de PMB

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  28 Februarie 2018, 09:21

Nimeni... sunt fecesebisti

thebluestlion
thebluestlion  •  28 Februarie 2018, 01:44

Lucrarea e de proasta calitate, evident ca există riscuri!

lenroc
lenroc  •  28 Februarie 2018, 00:28

ati votat-o pe competență, bucurati-vă de ideile și acțiunile ei minunate

Vezi toate comentariile (19)
Comentează