FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gafă uriașă! Vice la LPF, novice în fotbal: "Nu ştie niciun jucător din Liga 1, dar e băiat bun!"

Pongracz, 35 de ani, provine dintr-o familie de transilvăneni care a emigrat în Germania la finalul anilor '70
Pongracz, 35 de ani, provine dintr-o familie de transilvăneni care a emigrat în Germania la finalul anilor '70

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2017 00:00

Robert Pongracz, al doilea om în organigrama Ligii Profesioniste, s-a făcut de râs la conferinţa de presă a Stelei, când nu l-a recunoscut pe Muniru şi a avut nevoie de ajutorul ziariştilor pentru a-l identifica pe ghanez.

Liga Profesionistă de Fotbal a avut un reprezentant la cel mai înalt nivel la acţiunile cu presa pe care clubul Steaua le-a organizat vineri după prânz. Robert Pongracz, vicepreşedintele forului condus de Gino Iorgulescu, a participat cu scopul de a vizita noua bază de pregătire a vicecampioanei, situată în cartierul Berceni. S-a dorit un fel de inaugurare, iar LPF a vrut să aibă un om din conducere.

Cum în acel moment s-au desfăşurat şi conferinţele de presă, susţinute de antrenorul principal şi de un jucător, Pongracz a anunţat Steaua că va rămâne pentru a urmări întâlnirea cu jurnaliștii a celor doi, pentru a vizita inclusiv sala de conferinţe şi pentru a vedea cum e relaţia club-presă la un club important.

După ce Reghecampf a plecat, în sală a intrat Sulley Muniru, care s-a aşezat pe scaun. Pongracz, vizibil nedumerit, a început să întrebe în stânga şi în dreapta: "Cine e ăsta? Ăsta e fotbalist?". Ziariştii l-au ajutat pe oficialul LPF: "E Muniru", moment în care Pongracz s-a uitat mirat la mijlocaşul Stelei!

Declarația zilei:

"Pongracz nu ştie niciun jucător din Liga 1, dar e băiat bun!" :)
Oficial al LPF, declaraţie făcută ieri pentru GSP

4ani au trecut de când Muniru a ajuns în Liga 1. A fost adus de CFR în ianuarie 2013

74de meciuri a jucat Muniru doar în Liga 1, în tricoul a două formații: CFR şi Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
stellan
stellan  •  12 Februarie 2017, 19:26

Păi preș frf știe ceva despre fotbal ???? Cum e turcul și pistolul !!

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  12 Februarie 2017, 13:44

Sant curios cati din suporteri ar recunoaste jucatori vazuti doar la tv ! Eu am fost intr-o zi la o banca unde la ghiseu era Nistor jucatorul de la Dinamo . Nu am stiut cine este , cu toate ca omul are o figura greu de confundat.

ortega
ortega  •  12 Februarie 2017, 11:34

Ăsta o fi un fel de Mache a LPF-ului ... E nepotul lui Iorgulescu ... Dacă o freacă la monitor nu știm ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează