FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, DE LA 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Galamaz va debuta contra Stelei şi ameninţă: "Nu ne-ar mulţumi un punct"

Galamaz va debuta împotriva Stelei
Galamaz va debuta împotriva Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 16:29

George Galamaz s-a transferat la U Cluj în pauza de iarnă şi va debuta pentru ardeleni chiar în meciul contra fostei echipe, Steaua. Fundaşul nu s-ar mulţumi cu un egal

"Avem un moral bun după ce am obţinut un egal pe terenul unei echipe care luptă pentru titlu, Rapid. Este doar începutul şi trebuie să continuăm pe acelaşi drum. Mă bucur că voi debuta împotriva Stelei şi sperăm să fie o atmosferă frumoasă.

Pentru că jucăm acasă, un punct nu cred că ne-ar mulţumi. Ne dorim ca stadionul să fie plin şi la final să plece toată lumea fericită", a declarat George Galamaz pentru Dolce Sport.

U Cluj - Steaua se va disputa luni, de la 19:00, în direct la DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
matei1919
matei1919  •  07 Martie 2012, 14:18
Postat de dany_gry2000 pe 06 Martie 2012, 17:59

sunt multi fosti stelisti la u cluj in momentul de fata ; galamaz, abrudan, pacurar, marinescu, dorinel popa, o sa fie un meci frumos.

Nu sunt stelisti, au jucat pentru Steaua. De exemplu Abrudan si Pacurar sunt clujeni, U-isti. Au fost formati la Centrul de copii si juniori al Universitatii Cluj.

znupii
znupii  •  07 Martie 2012, 09:29

Comparati declaratia lui Galamaz cu declaratiile facute de Bornescu inaintea meciului cu Rapid si o sa ajungeti la concluzia ca Bornescu e penibil declarand ca Rapid echipa lui de suflet si bla bla-uri de astea penale, cand el are meci chiar cu Rapid. Galamaz, insa, cel putin in declaratii e "U"ist. Bravo Galamaz ! HAIDE "U" !

silvercloud
silvercloud  •  06 Martie 2012, 22:21

Asta poate fi si un fel de "moment al adevarului" pentru ambele echipe !! "U" va sti astfel daca are fata de cupe europene iar Steaua va sti daca are sens sa se mai bata la campionat!! Eu unul vad aici un egal cu goluri dupa un meci frumos !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează