FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gâlcă, Rădoi și Reghe, analizați de Paul Papp » Cine l-a impresionat cel mai mult

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 17:14

Paul Papp a acceptat să vorbească despre Costel Gâlcă, Mirel Rădoi și Laurențiu Reghecampf și a încercat o scurtă caracterizare a acestora.

"Cu domnul Gâlcă a fost un an foarte bun, reușit prin prisma cîștigării tuturor trofeelor. Cu domnul Rădoi, pentru mine a fost un an dezastruos, pentru că n-am avut evoluții foarte bune. Nu prea am jucat. Dar în noul an sper să-mi revin, să-mi pun gîndurile în ordine și să joc cît mai mult pentru Steaua", a declarat Papp pentru Dolce Sport.

Fundașul Stelei a vorbit și despre actualul antrenor Laurențiu Reghecampf, în mandatul căruia a marcat cel mai frumos gol al carierei, în meciul cu Craiova.

"Sincer să vă spun, eu pînă acum nu l-am prins, nu l-am avut antrenor și am rămas impresionat de metodele pe care le are. E un antrenor foarte, foarte bun și mă bucur foarte mult că lucrăm cu el", a adăugat Papp.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dorel999
dorel999  •  31 Decembrie 2015, 14:31

Cu Rădoi nici șoferul de autocar nu era în formă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează