FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Bad boy Nedelcu! Stelistul i-a "suflat" o studentă sexy unui alt fotbalist din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 18:32

Dragoș Nedelcu nu trece prin cel mai bun moment al carierei. Aspru criticat de Gigi Becali, care l-a scos momentan de pe lista favoriților, mijlocașul are însă parte de succes pe plan sentimental. 

Fotbalistul de 21 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Flavia Delcă, o tânără din Constanța, studentă la Facultatea de Litere din cadrul Universității Ovidiu. 

Cei doi formează un cuplu de câteva luni și nu se sfiesc să arate asta și pe rețelele de socializare, unde Flavia postează des poze cu mijlocașul de la FCSB. 

Cocheta cu "Lansatorul de asSisturi"

Înainte de a fi cu Nedelcu, Flavia părea mai atrasă de Ronaldo Deaconu (21 de ani), mijlocașul Chiajnei. Tânăra îi trimitea mesaje de felicitare acestuia, inclusiv în zona de comentarii de pe GSP.ro, la un articol în care Deaconu era lăudat pentru randamentul lui la capitolul pase de gol: 

 dragos nedelcu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
portardelegenda
portardelegenda  •  12 Octombrie 2018, 07:28

E clar , fraierul a muscat momeala.

hitman222
hitman222  •  11 Octombrie 2018, 19:40

S-o fi interesat inainte cat castiga nedelcu mirobolanta flavia delcă.

ill7ven
ill7ven  •  11 Octombrie 2018, 19:40

Ati devenit plictisitori rau de tot, numai subiecte de pe social media, care copila pierduta se dezbraca pe nu stiu unde, formulari de tip tabloid, e plin de socuri, derapaje, picanterii, bombe, samd. Despre sport scrieti o fraza, si-aia gresita ca v-au murit proof readerii, despre imbecilitati umpleti pagina. Va intoarceti sau va parasim?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează