FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GALERIE FOTO Campioana CFR e în sărbătoare » Imagini de la petrecere: cadoul primit de Conceicao

FOTO: Raymond Fustos +6   FOTO
FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 19:33

Mai zâmbitori ca oricând după ce au spulberat-o pe Dinamo, 3-0, jucătorii de la CFR Cluj au sărbătorit Moș Nicolae împreună cu juniorii clubului.

Adunați cu mic cu mare, fotbaliștii antrenați de Antonio Conceicao au împărțit cadouri și autografe micilor "feroviari", care le-au cerut la schimb un singur lucru: cel de-al doilea titlu consecutiv. De altfel, pentru campioană este dublu motiv de sărbătoare, tehnicianul portughez împlinind astăzi 57 de ani.

Cu un zâmbet larg pe buze, Antonio Conceicao a primit un tort cu emblema clubului, dezvăluind că cel mai așteptat cadou este însă victoria cu Gaz Metan Mediaș din acest weekend. Relaxați după victoria din Ștefan cel Mare, jucătorii mari și mici ai campioanei i-au cântat "La mulți ani!" antrenorului care, până nu de mult timp, era ca și dat afară din Gruia.

Vezi și: 

ANALIZĂ GSP // Cifrele senzaționale ale CFR-ului anunță un nou titlu în "Gruia" » Comparație insesizabilă față de "era Dan Petrescu"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
131624217670160
Geani Muraru  •  07 Decembrie 2018, 09:53

Cel mai frumos cadou i l-a facut FCSB-ul ca a *** cu Sepsi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  07 Decembrie 2018, 06:51
Postat de Popa Corneliu pe 06 Decembrie 2018, 20:43

Planul Grupului de la Cluj, a domnului Dancu, merge impecabil! Marketingul celor de la cfrclujfuratot1907, merge impecabil! Cooperativa cluburilor de primarii PSD+SRI si investitorii maghiari respecta intrutotul Planul! Antrenori, fosti jucatori dinamovisti, "ruleaza" meciuri deja... anuntate la casele de pariuri! Dinamo sacrificata, dar sda vedeti la anul reveriment! Doamne, oare cat de prosti ne cred "ziaristii din mass-media"? Domnisoara Ioana, de la ProX "exulta", ordinile de la domnul Dancu ... "au fost executate"" Ce victorii la hanbal feminin, astea sunt naspha , important easte ca "politica maghiara politica de implicare in faotbalul romanesc", este maibuna decat "politica Cooperativelor de Primarii a PSD+SRI, romanesti!" Capisci?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Decembrie 2018, 21:07

Ce pacat ca mai exista indivizi cu *** *** ca acest popa corneliu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează