FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GALERIE FOTO CFR Cluj a efectuat primul antrenament sub comanda lui Iordănescu Jr » Cele 6 vedete care au lipsit + Programul campioanei în această vară

FOTO: Raymond Fustos +8   FOTO
FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2018 13:29

Edward Iordănescu și-a început astăzi activitatea de antrenor principal al campioanei. La reuniunea lotului au participat doar 17 jucători, nume importante lipsind de la primul antrenament sub îndrumarea noului staff tehnic al "feroviarilor".

Prima ședință a campioanei din era Iordănescu Jr. a început cu o jumătate de oră întârziere, jucătorii efectuând apoi un antrenament ușor după trei săptămâni de pauză.

Ibrahima Balde, Billel Omrani, Emmanuel Culio, George Țucudean, Ciprian Deac și Cristi Manea sunt vedetele care nu au fost prezente la prima întâlnire cu noul antrenor, ultimii trei fiind încă în vacanță. În privința tânărului internațional român Cristi Manea, conducerea clubului speră să-l țină la Cluj, în condițiile în care împrumutul acestuia de la Apollon Limassol expiră la finalul acestei luni.

Ardelenii se vor pregăti la Cluj până duminică, urmând să plece apoi în două cantonamente, la Brașov (17-27 iunie), unde vor disputa un meci amical împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, și la Sochocin (Polonia, 30 iunie-12 iulie).

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dora
dora  •  14 Iunie 2018, 14:32

FCSB ul si Clujul nu au facut niciun transfer notabil, pana in prezent.

fibra
fibra  •  14 Iunie 2018, 14:31

Draga Fustos,de ce sunt vedete sus-numitii? Printre altele vedeta=sportiv de mare talent si popularitate.Nu crezi ca esti cam glumet?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează