FOTBAL  »  Superliga  »  MEME-URI

GALERIE FOTO "Cristi! Bă, Cristi!" » Săpunaru și Avram, țintele preferate ale glumelor pe net. Cele mai bune 10 ironii după Pandurii - Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 10:57

Steaua a câștigat cu scandal partida de la Severin cu Pandurii, scor 1-0. Gorjenii reclamă arbitrajul lui Marius Avram, în timp ce steliștii se declară mulțumiți, chiar dacă li s-a refuzat un penalty. 

Reacțiile lui Săpunaru, dar și prestația lui Marius Avram au fost ironizate pe rețelele de socializare. Internauții n-au rezistat și au făcut glume pe seama lor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
sibelius
sibelius  •  31 Martie 2016, 16:23
Postat de bakunin pe 31 Martie 2016, 16:07

Ai pretentii de la *** zugravului? ***

Ma asteptam sa aiba putina logica. Sapunaru mi s-a parut foarte suparat ieri ca nu a fost eliminat si va trebui sa joace impotriva lui ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  31 Martie 2016, 16:07
Postat de sibelius pe 31 Martie 2016, 16:03

Crezi ca machidonul isi baga plodul in primul 11 daca voia sa tranteasca meciul?

Ai pretentii de la *** zugravului? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  31 Martie 2016, 16:03
Postat de conasu_boeru pe 31 Martie 2016, 15:51

Pentru ca nu stii, iti spun eu : TREI , dintre care unul era portarul !!!! De ce oare i-a amestecat antrenorul -filozof in asa fel incat nimeni nu mai stia ce joaca ???? Pai....daia !!!! Si tu incerci sa ce ? Amice eu am vazut mii , ai inteles bine , mii de meciuri si nu imi trebuie decat 10 minute sa imi dau seama, daca exista o intelegere intre echipe sau cu arbitrul ! La moda acum e ...diversificarea, dar in play off unii vor avea ....una cu echipa, patru cu arbitrii, una cu echipa patru cu arbitrii..........

Crezi ca machidonul isi baga plodul in primul 11 daca voia sa tranteasca meciul?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează