FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Dulce libertate » Cristi Borcea și Valentina Pelinel au atras toate privirile în această seară cu un sărut pasional

FOTO: Cristi Preda +6   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2018 21:16

Cristi Borcea, 47 de ani, a fost eliberat azi condiționat. Fostul acționar al lui Dinamo e prezent în această seară la pub-ul fiului său, unde urmărește partida dintre Belgia și Japonia, din optimile Campionatului Mondial.

Borcea și iubita lui, Valentina Pelinel (37 de ani), au atras toate privirile în chiar prima zi de libertate a fostului acționar dinamovist. Cei doi au părut extrem de îndrăgostiți și s-au sărutat pasional sub privirile numeroșilor reporteri prezenți.

Și-au făcut apariția și foștii dinamoviști Giani Kiriță și Gică Mihali, care s-au întreținut timp de câteva minute cu Borcea în momentul apariției acestuia. Fostul finanțator s-a fotografiat și alături de Patrick, fiul său cel mare din prima căsătorie.

 
VIDEO VIDEO Tort și artificii în prima zi de libertate! Borcea, sărut pasional cu mâna pe fundul lui Pelinel în fața gloriilor lui Dinamo!

Borcea, sărut pasional cu mâna pe fundul lui Pelinel în fața gloriilor lui Dinamo! Prima zi de libertate sărbătorită cu tort și artificii: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-foto-dulce-libertate-cristi-borcea-si-valentina-pelinel-au-atras-toate-privirile-in-aceasta-seara-cu-un-sarut-pasional-543190.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Luni, 2 Iulie 2018

Vezi și: 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
389480547918592
Olteanu Marian  •  03 Iulie 2018, 12:54

Cumperi atacanti din parti ! Nici dracu nu vrea sa vina la tine. Ca de obicei o sa iei niste ciurucuri din afara cu doua zile inainte de inceperea campionatului. Parca nu te-am cunoaste. Patronul paguba totala.

399076823935717
Vocea Nevăzută  •  03 Iulie 2018, 07:34

Nu pare să fi fost la pușcărie,mai degrabă pare că a facut tratamente cosmetice și spa,timp de trei ani de zile.

otelul88
otelul88  •  03 Iulie 2018, 02:33

ce tunsoare de puscarias are ,***: ))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează