FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Extravaganță și viață de lux » Cine e Claudiu Belu, noul transfer al FCSB: superbolizi, ceasuri scumpe și vacanțe exotice: „Bilzerian din Giurgiu”

Vara trecută a fost una incendiară pentru Claudiu, a petrecut alături de Alexandra și Irina // Sursă foto: Instagram Claudiu Belu +4   FOTO
Vara trecută a fost una incendiară pentru Claudiu, a petrecut alături de Alexandra și Irina // Sursă foto: Instagram Claudiu Belu

Articol de , - Publicat marti, 12 martie 2019 14:57

Pasionat al mașinilor de lux, al ceasurilor scumpe, dar și al destinațiilor exotice de vacanță, Claudiu Belu va "dinamita" vestiarul  FCSB-ului cu o superbă blondă.

Noului fundaș al FCSB-ului îi place la nebunie viața! Și face tot ce-i trece prin cap atunci când este liber, profitând la maximum de orele pe care nu le petrece pe terenul de fotbal.

Prietenii fotbalistului spun că acesta este înnebunit după mașini, iar de curând a investit o avere într-un Porsche, cu care a reușit și ultima cucerire!

Diana, iubita lui, intră direct în topul celor mai sexy partenere de fotbaliști de la vicecampioana României. Superba blondă e una dintre cele mai fierbinți apariții de pe rețelele sociale din România și nu se sfiește să posteze fotografii incendiare. În trecut, Claudiu a avut o relație cu Mădălina Pamfile.

Mai mult, fundașul dreapta a postat o poză provocatoare pe contul de Instagram. Acesta s-a afișat alături de Elena Alexandra Matei, PR-ul unui club de fițe din Capitală și jucătoare de handbal la Spartac București, și de Irina Sihota.

Imaginea a fost văzută și de fostul jucător Gabriel Cânu, care s-a amuzat teribil și i-a comentat lui Belu: "Bilzerian din Giurgiu", făcând aluzie la vestitul Dan Bilzerian, care e întotdeauna înconjurat de frumuseți din lumea întreagă. Bilzerian este un jucător profesionist de poker, cunoscut pentru contul său de Instagram pe care își etalează averea.

claudiu belu 4 +5 FOTO

Vezi și: GALERIE FOTO Diana, iubita celui mai recent transfer de la FCSB, cea mai sexy apariție de pe rețelele de socializare din România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
dansy
dansy  •  16 Martie 2019, 08:48

Poate de la vara sa vina Belu la FCSB ca acum perioada de transferuri s-a incheiat.Doar daca FRF da o ordonanta de urgenta pro FCSB.

768019576667411
Sorin Constantin  •  13 Martie 2019, 09:55

Fotbalistul proaspăt obținut de FCSB e un ,,zburdalnic" dar fără un stil de viață ,,spartan" va performa sau îl va arunca Becali la gunoi?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Martie 2019, 22:02
Postat de spanciockfcsb2018 pe 12 Martie 2019, 15:30

PRA iti ureaza bun venit la Steaua Claudiu. La cat mai multe meciuri bune si un transfer pe bani multi afara cat mai repede.

"PRA" asta suna atat de dubios, zici ca e ceva boala cronica sau sindrom.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close