FOTBAL  »  Superliga  »  GALERIE FOTO

GALERIE FOTO Gicu Grozav strikes again! În continuare "șomer", fotbalistul s-a cuplat cu fiica unei foste mari handbaliste

Sursă foto: Facebook Sorina Târcă +7   FOTO
Sursă foto: Facebook Sorina Târcă

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 19:37

În continuare fără echipă după "divorțul" de Dinamo, Gheorghe Grozav, 28 de ani, are succes în viața privată. 

Fostul "decar" al echipei naționale s-a despărțit de stewardesa cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste, dar nu a rămas singur prea mult timp: acesta s-a cuplat cu Sorina Târcă, 19 ani, fiica fostei mare jucătoare de handbal Mariana Târcă. 

Gicu și Sorina au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, ba chiar au postat o fotografie împreună pe rețelele de socializare.

Sorina Târcă joacă în prezent la formația de primă ligă Corona Brașov și e considerată una dintre cele mai promițătoare jucătoare din România.

Mariana Târcă: 

Vezi și: GALERIE FOTO Un titular de la Dinamo a dat lovitura! S-a combinat cu sora extrem de sexy a unui jucător din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bufnila
bufnila  •  04 Ianuarie 2019, 06:45

ce *** poate sa fie individul - la nu isi da seama ca atunci cand el avea 20 de ani asta avea 11 ani. Imi vine sa vomit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Ianuarie 2019, 20:46

Ai grijă, să nu încerci să-i dai și ei "scăriță" și să afle mumă-sa, că-ți ei o bas-Târcă de n-o vei putea duce!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează