FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GALERIE FOTO Îl face pachet! Iubita portarului de la CFR Cluj câștigă pe seară mai mult decât el pe lună!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 10:12

Vlăduța Lupău și Adrian Rus, portarul celor de la CFR Cluj, duc o frumoasă poveste de dragoste. Ea câștigă enorm din pasiunea ei, cântatul!

Frumoasa industriei muzicii populare, Vlăduța a avut parte de o nuntă ca-n povești chiar în această iarnă. Aceasta și-a unit destinele cu cel de-al treilea portar al echipei, Adrian Rus. 

Vlăduța Lupău ia 10.000 de euro pe cântat o noapte!

Vedeta cântă de la vârsta de patru ani şi face milioane de vizualizări pe youtube, acolo unde are 300.000 de urmăritori, notează playtech.ro. Fiind extrem de populară, Vlăduţa Lupău încasează în jur de 2000 euro în cazul în care cântă 2 ore la un eveniment și 10.000 euro dacă cântă noaptă noaptea. Practic, cu mult mai mult decât portarul de la CFR, care abia strânge câteva mii de euro pe lună! 

Lupău și Rus s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la un concert, dar au devenit iubiți abia acum un an. „Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie", a declarat Adrian. 

+40 FOTO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
radumatei
radumatei  •  23 Ianuarie 2020, 12:05

Diferenta mi se pare conforma cu efortul depus, tipa are una-doua cantari pe luna cel putin, pe cand "al treilea portar" abia daca prinde un meci la cateva luni.

ovidiu2019
ovidiu2019  •  23 Ianuarie 2020, 10:50

Nu ia atat Lupau ca nu e manelista, nici macar la nunti. Si se stie oricum ca nu are caracter, inainte a fost cu unul de la Prima. S-a tavalit cu multi ca sa se faca cunoscuta, murdareste portul national si e aroganta. Acum a revenit la un fotbalist pentru ca are bani.

bazinga
bazinga  •  23 Ianuarie 2020, 08:33

*** PENTRU PROSTIME!O LUME DE *** ,NIVELATI,SPALATI PE CREIER...Aceasta este lumea absurda in care traim!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează