FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL PLOIEŞTI

GALERIE FOTO Imagini inedite din cantonamentul Petrolului » Cosmin Contra s-a relaxat la golf, Adrian Mutu s-a rugat pentru titlu ;)

Foto: fcpetrolul.ro +3   FOTO
Foto: fcpetrolul.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 ianuarie 2014 18:01

Cosmin Contra a profitat de pauza dintre cele două antrenamente de azi pentru a se delecta cu o partidă de golf pe unul dintre terenurile ce aparţin unui hotel din apropierea stabilimentului unde sunt cazaţi petrolişti.

Alături de managerul sportiv Mario Nicolae, antrenorul galben-albaştrilor a demonstrat că mînuieşte crosele ca un adevărat profesionist. Acesta a corectat multe din mişcările oficialul echipei, avid să deprindă cît mai repede tainele unui joc pe care tehnicianul îl practică de 6 ani, devenind, alături de tenisul de cîmp, unul dintre hobby-urile sale.

În schimb, după antrenamentul intens de dimineaţă, lupii au inaugurat piscina exterioară a hotelului unde sînt cazaţi. Adrian Mutu, De Lucas, Fernandez şi Contra au simtit din plin beneficiile acestei terapii, după o sedinţă de pregătire în care antrenorul Petrolului a alergat cot la cot cu jucătorii săi.

Mutu s-a bucurat din plin şi de soare, pozînd într-o impostază sugestivă ce ar putea fi completată de o sugestivă explicaţie foto: ”Dă, Doamne, titlul!”

"Băieţi, urmează o perioadă grea, ştiu că nu va fi uşor, dar trebuie să ne antrenăm foarte bine dacă vrem să cîştigăm campionatul!"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

Probleme şi la Petrolul

Antrenorul Cosmin Contra se confruntă cu primele probleme în Turcia, după ce mai mulţi dintre elevii săi au acuzat accidentări sau au răcit. Astfel, Albin, cu dureri în zona inghinală, Povilas, Romario, Hoban şi Teixeira s-au pregatit separat în sala de forţă. Ultimii doi au răcit din cauza schimbării bruşce de temperatură, dar tehnicianul Petrolului speră ca ambii să se refacă rapid.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (1)
impire
impire  •  20 Ianuarie 2014, 12:37

vreti sau nu vreti, toti stelistii si alti frustrati alde voi, dupa cateva transferuri ale echipei CFR Cluj in anii trecuti, campania de anul acesta al Petrolului e mult peste media Ligii 1, jucatori valorosi, jucatori ce au confirmat (ambii au jucat la Inter si Parma) si "super transferuri" marca Keseru (Ligue 2 si atat) nu se vor ridica la nivelul acestor jucatori, printre altele Mutu cu nasu plin joace de 10 ori mai bine decat toata Liga1 la un loc ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează