FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

GALERIE FOTO Jucătorii de la ”U” Cluj au fost asaltaţi la autografe » ”Şepcile roşii” se vînd bine

Clujenii vor întîlni Kuban Krasnodar în meciul de inaugurare al National Arena +15   FOTO
Clujenii vor întîlni Kuban Krasnodar în meciul de inaugurare al National Arena

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 19:28

Universitatea Cluj face o campanie amplă de promovare a meciului amical cu Kuban Krasnodar, primul de pe Cluj Arena


Meciul de inaugurare al Cluj Arena, "U" - Kuban Krasnodar, se apropie cu paşi repezi. Pentru a beneficia de un stadion plin la revenirea acasă, oficialii "şepcilor roşii" au demarat o campanie vastă de promovare. De la mijloace de transport în comun vopsite în culorile clubului, cu mesajul "Familia U se întoarce acasă", "studenţii" au trecut ieri la autografe. Împărţiţi în două grupuri, jucătorii Universităţii au oferit semnături fanilor în două locaţii din Cluj.

"Ne bucurăm că au venit la autografe suporteri de toate vîrstele. Îi aşteptăm să fie lîngă noi la meciul inaugural al noii arene, dar mai ales la meciurile din campionat. Sînt sigur că voi avea emoţii pe noul stadion, pentru că mă leagă multe amintiri de cel vechi. Sper să jucăm cu casa plină cît mai multe meciuri de acum înainte", a spus fundaşul Octavian Abrudan.

Adversara de marţi a Universităţii, formaţia antrenată de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, ocupă locul 6 în Rusia după 26 de etape disputate. "Kubanul este un adversar redutabil. A demonstrat asta în puternicul campionat al Rusiei. Ar fi bine să evităm inaugurarea stadionului cu un rezultat negativ, dar pe noi ne interesează foarte mult cele 3 puncte cu Braşovul", a punctat antrenorul Ionuţ Badea.

15.000 de bilete din cele 26.000 scoase la vînzare s-au epuizat

30.335 de locuri are Cluj Arena

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
george207
george207  •  09 Octombrie 2011, 00:30

ce diferenta...de ar merge jucatorii de la cfr ar lua bataie:))

mihnea80
mihnea80  •  06 Octombrie 2011, 22:10
Postat de ecriss pe 05 Octombrie 2011, 23:16

Daaa, sigurr Am fost azi la mall cand au venit astia pentru autografe si ne-au tot anuntat aia prin statia de sonorizare a mallului timp de vreo 30 de min din 2 in 2 minute sa mergem la autografe, dar nu prea mergea lumea sa-i vada.

cata invidie ... ai mers la mall sa verifici, mai frana?

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  06 Octombrie 2011, 08:40
Postat de re.mus pe 05 Octombrie 2011, 20:16

Ha ha, păi măi gesperiștilor, chiar credeți că (plătiți fiind de u) reușiți să minimalizați aportul clubului CFR și importanța lui în Cluj și în Romania prin tot felul de articole-mizerii (de 2 lei) cu țintă precisă: subminarea CFR-lui?? Vă înșelați. CFR se va întări și mai mult: în valoare și număr de suporteri. Cu toate fumurile voastre CFR nu a are de a face cu DNA pentru că nici acum, nici altădată nu s-a tăvălit în mocirla hoțiilor multora (ca să nu dau exemple recente sau mai comunisto-vechi). CFR CLUB A FOST ȘI ESTE CEL MAI CURAT CLUB DIN ROMANIA. Cine nu crede/vede asta... faptele vorbesc. În rest, doar... paranoia.

Ce fani aveti voi in romania ba ai ceva la bila ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează