FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Găman a explicat de ce a ales FCSB: "Ce te miră așa?" + Ce jucător l-a impresionat și cu cine stă în cameră: "Nu credeam că e atât de puternic"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 16:36

Valerică Găman (28 de ani) a vorbit în prima sa conferință de presă la FCSB și a explicat de ce a ales să vină la formația antrenată de Nicolae Dică.

"Dar de ce să n-ajung la Steaua, ce te miră așa? Cu siguranță a contat faptul că Steaua se luptă în fiecare an la campionat, joacă în Europa, iar mie, la vârsta mea, îmi place să joc la o echipă care se bate cât mai sus.

Am contract pe doi ani. Totul depinde însă de evoluția mea și de starea mea de sănătate, sper să joc bine și să fiu sănătos", a declarat Găman la conferința de presă.

Valerică Găman a fost întotdeauna rivalul roș-albaștrilor, el evoluând de-a lungul carierei în România pentru FC U. Craiova, Dinamo și Astra.

1.200.000 €e cota de piață a lui Găman, conform transfermarkt.de

"Venirea lui Tănase e un mare plus din punctul meu de vedere. E un jucător cu mare experienţă şi pe mine unul m-a impresionat din ce am văzut la antrenamente, în Turcia. Nu credeam că este atât de bun! E un mare câştig" Valerică Găman

"Stau cu Alibec în cameră"

Fundașul a dezvăluit și cu cine stă în cameră: "Stau cu Alibec în cameră, el își dorește foarte mult să reușească, s-a schimbat mult".

"Eu cred că și în Turcia eram în atenția selecționerului, e un campionat puternic acolo, dar acum că sunt în țară va fi mai ușor pentru cei de la națională să mă vadă" Valerică Găman

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
antalmihai
antalmihai  •  23 Ianuarie 2018, 23:08

*** , NESIMTITULE!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  23 Ianuarie 2018, 20:51

Gaman a fost adus la echipa PUSCARIASILOR , *** !!! Vom avea un sfarsit de campionat de pomina !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  23 Ianuarie 2018, 20:20
Postat de maradona5 pe 23 Ianuarie 2018, 19:55

***

Fa pasi moldovene.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează