FOTBAL  »  Superliga  »  GAME OF THRONES

GAME OF THRONES. FOTO 10 personaje din Liga 1 care par rupte din Urzeala Tronurilor » Ce rol ar juca Gigi Becali și cine e Jon Snow

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 13:17

Game of Thrones a revenit luni dimineață cu primul episod din sezonul 8. Nu știm sigur dacă George R.R. Martin s-a inspirat din Liga 1, dar personajele sale seamănă izbitor cu numele importante din fotbalul românesc.

Tywin Lannister - Gigi Becali

Unul dintre cei mai bogați și cei mai influenți oameni. Rezolvă toate problemele majore cu forța sau cu banii. Mândru de numele pe care îl poartă și de istoria familiei. 

tywin lannister gigi becali

Cersei Lannister - Anamaria Prodan

Joacă pe degete bărbații puternici din jurul ei și ajunge să îi conducă. Veninoasă din fire, nu ezită să își măcelărească dușmanii fără resentimente.

cersei lannister anamaria prodan

Jaime Lannister - Laurențiu Reghecampf

Fanii Game of Thrones au înțeles ideea. :) Devotat orbește surorii/amantei sale. „Regicidul” e nevoit să se reinventeze după ce își pierde o mână. Cam ca Reghe după succesul de la FCSB.

jamie lannister laurentiu reghecampf

Tyrion Lannister - Dan Petrescu

Cel mai inteligent personaj. Nu alege mereu cele mai estetice soluții, însă e extrem de eficient. Înțelept și pragmatic, doboară inamici mult mai puternici cu tactici greu de anticipat.

tyrion dan petrescu

Varys - Mircea Rednic

Nu vă gândiți la prostii! Se folosește de haosul din jurul lui pentru a-și îmbunătăți traiul. Știe ce să zică în spatele ușilor închise și întoarce orice situație în favoarea sa. 

varys mircea rednic

Euron Greyjoy - Marius Șumudică

Cel mai savuros personaj. Are o doză de nebunie greu de înțeles, dar e al naibii de amuzant. Face totul ca să își atingă țelul fără să fie îngrădit de șefi sau de reguli.

euron sumudica

Joffrey Baratheon - Dumitru Dragomir

De departe cel mai antipatic personaj. Perioada cu el la conducere a fost una dezastruoasă. Specialist în orice, greu de mulțumit, vizionar. Își urmează interesul și ajunge să plătească pentru răul provocat.

jamie lannister laurentiu reghecampf

Petyr Baelish - MM Stoica

Limba ascuțită și mintea ageră! Toarnă venin în urechile liderilor pe care îi controlează de la distanță ca pe niște marionete. Trădează fără resentimente pentru a-și salva pielea, însă toate răutățile se întorc până la urmă împotriva sa.

baelish mm

Ned Stark - Devis Mangia

Ajunge într-o lume și într-o postură în care nu își imagina că se va afla vreodată. E naiv, se încrede ușor în oameni și crede că onoarea îl va salva în final. SPOILER: Nu îl salvează!

ned stark mangia

Jon Snow - Gică Hagi

Nevoit să preia șefia în momentul în care cei din jurul lui dau bir cu fugiții. Într-o lume plină de jocuri politice, el e singurul care duce o luptă ce pare deja pierdută.

jon snow

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
arch_enemy_fcsb
arch_enemy_fcsb  •  17 Aprilie 2019, 10:27

John snow moare in ep 6 sper sa nu moara si Hagi cu fcsb in etapa a 6-a !!

123891554750036
Alex Dard  •  15 Aprilie 2019, 19:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugol
eugol  •  15 Aprilie 2019, 17:29

ba, sa fiu al naibii. voi chiar le-ati nimerit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează