FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ganea lovește suburban în conducerea lui Dinamo: "«Di**head», un măscărici!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 18:01

Ionel Ganea (45 de ani) a avut un derapaj la adresa șefilor lui Dinamo, enervat de locul 12 pe care-l ocupă în acest moment formația alb-roșie la care și fostul atacant a jucat. Președintele Alexandru David și patronul Ionuț Negoiță au fost direct vizați.

"De când au intrat bişniţarii sau ospătarii în fotbal, aşa se întâmplă. Mai e măscăriciul ăla care tot declară... i-aş spune «D**khead» (n.r. se referă la Alexandru David). Ăla n-a făcut nimic pentru fotbal şi tot dă declaraţii.

Patronul ăla trebuie să înţeleagă că Dinamo e un club foarte mare, Dinamo se bătea an de an la campionat, juca în cupele europene. E normal ca nici suporterii să nu mai aibă răbdare. Nu-mi aduc aminte ca Dinamo să fi fost aşa de jos. Ăsta e adevărul", a declarat Ionel Ganea pentru Prosport Live.

Ganea a vorbit și despre conflictul dintre Florin Bratu și Dan Nistor: "Vă spun ceva. Bratu a făcut o mare greşeală, asta cu Nistor. Dacă ai văzut că jucătorul ăla are alte gânduri, de ce l-ai mai băgat să joace? Şi după aceea vii şi spui că din cauza lui s-a stricat tot. La un club ca Dinamo nu te aşteaptă nimeni".

"Claudiu Niculescu nu va face mare lucru acolo, pentru că nu are cum. Dinamo să nu ajungă să joace pentru Liga 2! Dacă te bate Botoşani, Mediaş..." Ionel Ganea

După 11 etape, Dinamo a ajuns pe un rușinos loc 12, cu doar 11 puncte. Lider e FCSB, cu 21 de puncte.

Ionel Ganea a antrenat ca "secund" la Dinamo în 2010, a fost și manager sportiv la club, iar de-a lungul carierei sale le-a mai pregătit pe Sănătatea Cluj, Rapid Ghidghici, Universitatea Cluj, Rapid București, Dunărea Călărași, FC Voluntari și ACS Poli Timișoara.

Citește și:  Cornel Dinu, fără menajamente: "El e de vină pentru tot ce se întâmplă la Dinamo" » Atacă jucătorii aduși în vară: "Unul e o glumă, altul terorizează fotbalul"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  12 Octombrie 2018, 07:47

cind ma uit la facatura asta arata ca un king kong. capul mic si creier lejer. ce poti cere unde Dumenzeu nu a dat. invata greu si uita repede. mai facu el cu boloni jocuri chinezesti in paduri mexicane de l-au fortat aia din germania pe unde juca sa isi ceara scuze pe cind lotzi era antrenorul natioanalei. sincer si astuia i-as da testul cu " statornicia pietrei da senzatia ciinelui ca fuge. " sint convins ca nici de testul cu venea o moara pe siret. subiect venea si ce facea omoara pe cine pai pe siret. ar trebui sa se uite in oglinda dar la cit de "destept" este o sa -si puna coronita sa se pupe cu zgomot. sigur ca are dreptul la opinie dar sa nu jjigneasca. si daca se intimpla si-o ia imediat ca nu este alba ca zapada. presa a mai scris ca isi altoieste nevasta si se poarta ca in codru. dar asta este altceva. zvonac este pentru a fi bagat in seama. sint persoane care ar trebui sa li se coase gura cu sfoara.

rocky2
rocky2  •  11 Octombrie 2018, 22:07
Postat de bazileon pe 11 Octombrie 2018, 20:50

A abandonat Dinamo ca un ***, la cantecul de sirena al infamului Copos. Sa ne scuteasca.

Copos i-a dat bani mai multi decat Borcea, doar ca la Rapid n-a facut nimic si a plecat in vara cu coada intre picioare!

kwd2018
kwd2018  •  11 Octombrie 2018, 21:34
Postat de mario_rdfe pe 11 Octombrie 2018, 21:13

Ionel ganea a antrenat Dinamo ? am impresia ca a fost o scurta perioada secundul lui rednic..dar niciodata principal ! in fiecare zi ma crucesc de articolele voastre...la fel ca cel in care insistati ca Dinamo are un singur meci fara gol primit...desi sunt doua ! voi sunteti platiti sa scrieti aberatiile astea? ma uitam si la articolul cu, coman si vaslui....dumnezeule cate erori

Aaaaaa , pai daca are chiar doua goliri, e mare echipa

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close