FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Gata!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2007 00:00

Oltenii au, in sfirsit, antrenor, italianul Nicolo Napoli intelegindu-se marti seara cu patronul Adrian Mititelu. Situatia antrenorului de la Universitatea e ca si lamurita. Surse autorizate sustin ca patronul Adrian Mititelu a batut palma marti seara cu Nicolo Napoli, cel care a mai pregatit-o pe Craiova in primavara anului 2004, timp de trei etape. Conform intelegerii, fostul fundas al lui Juventus va sosi luni in Banie cu propriul sau staff tehnic: doi secunzi si un preparator fizic, toti italieni. "Actuala conducere tehnica va fi directionata mai mult ca sigur catre echipa- satelit a clubului", a spus sursa Gazetei.

Pina aseara, Mititelu a refuzat sa confirme numirea "macaronarului", el limitindu-se la a preciza doar ca noul tehnician va fi anuntat luni, adica exact in ziua in care Napoli este asteptat la Craiova. Finantatorul alb-albastrilor intirzie sa faca un anunt oficial ca sa nu destabilizeze situatia de la echipa inaintea meciului de miine de la Bistrita.

Pirvu, in tribuna

Imprumutat pentru urmatorii doi ani de Craiova la Gloria, Lucian Pirvu nu va avea drept de joc in partida de miine, dintre cele doua formatii. "Nu s-a stipulat in contract, e vorba de o intelegere verbala intre cluburi. Asta e, ar fi fost ocazia perfecta sa arat ca s-a renuntat prea usor la mine, dar o sa mai am astfel de oportunitati", a spus atacantul in virsta de 25 de ani. (Mihai Mateas)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează