FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-U CRAIOVA, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGI, LIVETEXT

Gata! Săpunaru a primit, oficial, verde din parte Ligii din Portugalia!

cristian sapunaru
cristian sapunaru

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Giuleştenii au primit hîrtia oficială prin care se atestă dreptul de joc imediat al lui Cristi Săpunaru în următoarea partidă pentru Rapid, echipă la care este legitimat pînă la vară. "Nu ştim încă dacă va fi folosit contra Craiovei, dar este sigur că poate juca", a afirmat antrenorul secund de la Rapid, Ciprian Panait.

 

Fundaşul împrumutat de Rapid pînă la vară de la FC Porto se află la primul meci pe care îl poate juca în acest an. La finele anului trecut, după un meci Porto-Benfica, Cristian Săpunaru a fost protagonistul unui altercaţii în urma căreia Liga Profesionită din Portugalia l-a suspendat 6 luni. În urmă cu două zile, recursul făcut de FC Porto a avut succes, iar suspndarea a fost redusă la patru etape.

Decizia a atras demisia preşedintelui Ligii lusitane, care a acuzat presiuni majore în luarea unei decizii favorabile fotbalistului. Porto cere însă daune pentru prima suspendare, care l-a vizat şi pe Hulk, pedepsit cu 4 luni, timp în care nu a putut fi pe teren la 17 meciuri!

Săpunaru a fost vîndut de Rapid la Porto în vara anului 2008, pentru şase milioane de euro, din care mai are de luat 2,5 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
kautz
kautz  •  26 Martie 2010, 16:02

avem un alt mare antrenor panait???? copos esti de tot risul

roberto7
roberto7  •  26 Martie 2010, 15:49

Scrisoarea lui Cesinha catre Gigi Becali: Stiu, sunt negru.cand m-am nascut am fost negru.cand sunt suparat sunt negru.cand am emotii sunt negru.cand sunt bolnav sunt negru.si cand mor,sunt tot negru. Dar tu Gigi care esti alb,...cand te-ai nascut ai fost roz.cand ai crescut ai fost alb.cand esti suparat esti rosu.cand tie frica esti galben.cand esti bolnav esti verde.cand tie frig esti albastru.si cand mori esti gri! atunci cum indraznesti sa ma numesti pe mine colorat?!?

clau1981
clau1981  •  26 Martie 2010, 14:46

pai daca are drept de joc folositi-l, ca la ce aparare am avut pana acum...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează