FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gaură ENORMĂ în buget pentru Gigi Becali! Țeapa de 7 milioane care îl pune pe gânduri pe patronul lui FCSB

Gigi Becali este cel mai fidel cumpărător de la Viitorul
Gigi Becali este cel mai fidel cumpărător de la Viitorul

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2019 09:02

”N-are cum să ia FCSB două milioane de euro pe Dragoș Nedelcu acum”, crede Dinu Gheorghe. Regresul mijlocașului stabilește un bilanț dezastruos al parteneriatului Becali-Hagi: Gigi a cumpărat de 8 milioane de euro și a vândut doar de un milion.

Pentru că e cel mai bogat club românesc, singurul capabil să cumpere jucători pe sume mari, FCSB a devenit clientul principal al "pepinierei" pe care a creat-o Hagi.

Relația de afaceri dintre Gică și Gigi o transformă pe Steaua și în cel mai pierzător client! Becali a cumpărat de la Viitorul fotbaliști de 8,1 milioane de euro și a încasat doar un milion de euro din revânzare! Rezultă o gaură de 7,1 milioane de euro!

Actualitatea o constituie Dragoș Nedelcu. Becali i-a oferit agentului fotbalistului un document care-i dă dreptul să negocieze cu oricine vânzarea lui Dragoș cu două milioane de euro. Doar că nu e niciun club interesat să achite atât pentru o rezervă!

"E lipsă de profesionalism!", crede Dinu Gheorghe despre comportamentul FCSB din "cazul Nedelcu". Fostul președinte de la Rapid, pe care Becali l-a dorit la Steaua de câteva ori, a explicat la TV Digi Sport de ce nu vede posibil transferul:

"A revenit Pintilii după accidentare, mai există și Filip, care joacă bine, deci Nedelcu a devenit a treia variantă pentru postul de închizător. În condițiile astea, nu văd cine ar da două milioane de euro pentru el! Mi se pare imposibil să fie vândut acum!".

Nedelcu a fost achiziționat cu 2,1 milioane de euro și n-a mai progresat de când a ajuns la FCSB. A mai evoluat ca titular doar pentru că Becali a sperat să justifice investiția, să-l transforme într-un fotbalist bun de vândut.
Acum s-a convins și el că e complicat să mai recupereze ce a cheltuit.

Speranța lui Gigi se leagă de Euro U21, Dragoș să rămână titular în selecționata lui Rădoi și să joace atât de bine în turneul din Italia, încât să atragă atenția vreunui club dispus să plătească.

CITEȘTE ȘI:

FCSB în mare pericol înainte de derby-ul cu CSU Craiova! Antrenorul Teja poate primi o lovitură dură

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (74)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  18 Februarie 2019, 06:57
Postat de gerularupeimana pe 18 Februarie 2019, 03:17

Cum adica teapa? A luat cei mai buni jucatori de la Viitorul si si-a batut joc de ei, majoritatea au fost pusi sa joace pe alt post decat cel de la Viitorul. Asa a facut si cu lotul Urziceni, dintre care numai Rusescu a confirmat, la fel si cu cei de la Astra, unde numai cu Alibec a pierdut 3 milioane.

Da,dar daca stai s-o gandesti altfel...poti spune c-a iesit in profit. ai calculat cat a pierdut aducand-i, ok . ia fa un calcul si vezi cat a castigat datorita faptului ca respectivii au jucat in meciurile din campania europeana a Stelei din sezonul 2017-2018. Datorita faptului ca jucatorii mentionati (excluzand lotul "urziceni") au fost antrenati de un antrenor caruia ii placea sa faca antrenamente scurte (de 50 de minute antrenamentul).... nicolae dica a facut si lucruri bune,nu contest asta,insa a si avut in lot un jucator precum Budescu.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  18 Februarie 2019, 03:17

Cum adica teapa? A luat cei mai buni jucatori de la Viitorul si si-a batut joc de ei, majoritatea au fost pusi sa joace pe alt post decat cel de la Viitorul. Asa a facut si cu lotul Urziceni, dintre care numai Rusescu a confirmat, la fel si cu cei de la Astra, unde numai cu Alibec a pierdut 3 milioane.

kikostel
kikostel  •  18 Februarie 2019, 02:26

Doar un dinamovist invidios ar putea spune că Gigel Becali nu e cel mai priceput scouter din Europa centrală și de Est. Sau că MM Scoica nu e cel mai mare manager din fotbalul european. Sau că Man nu face 30 de milioane de euro. Sau că Andrei Vlad nu e Messi al portarilor....

Vezi toate comentariile (74)
Comentează