FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CRAIOVA 2-3

GAZ METAN - CRAIOVA 2-3 // VIDEO Edward Iordănescu n-a mai rezistat după eșecul cu Craiova: „Am tot făcut apeluri și degeaba! Nu te poți lupta la play-off așa”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 22:54

Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan, a transmis un nou mesaj conducerii după eșecul cu CS Universitatea Craiova, scor 2-3. Tehnicianul susține că n-are jucători de ajuns în lot și dă vina pe oboseală pentru eșecul de azi.

„Nu e un moment bun pentru noi. Ne-a scos un pic din ritm întreruperea pentru echipa națională. Azi a câștigat echipa care a avut mai multă intensitate de joc, o dinamică mai bună și mai multă agresivitate. Craiova a fost prima la minge, a fost mai proaspătă. Noi am încercat să ne recuperăm jucătorii după deplasarea de la Constanța pe care am făcut-o în două zile. Noi suntem în continuare limitați ca soluții și facem tot felul de improvizații. 

Din păcate am greșit în momentele cheie. Le-am spus să intrăm la pauză cu acel egal, dar am fost foarte naivi și am primit gol. Trebuie să fim maturi și să trecem cât mai repede peste această situație”, a spus Edward Iordănescu la TV Telekom Sport.

„Trebuie să ai jucători ca să te lupți la play-off”

Antrenorul a continuat: „Eu am făcut apel în mai multe rânduri la conducere și de aceea sunt supărat. Pentru lupta la play-off trebuie să ai jucători. Ați văzut și azi că am jucat cu Dumitru vârf, dar în anumite situații el nu trebuie să fie acolo, l-am expus. Acum tragem linie, analizăm. Mesajul meu a plecat dinainte de meciul cu Viitorul. Eu am tot zis că nu avem poziții acoperite. 

Stăm într-un singur atacant de profil, Crețu a plecat de pe postul de fundaș dreapta. Eu am experiența play-off-ului, am construit echipe și știu că trebuie să am soluții pentru a reacționa. Noi în acest moment tragem de anumiți jucători pe care-i folosim pe alte poziții. Lupta se duce până în iarnă”.

„Din păcate astăzi brigada de arbitri a greșit. A fost ofsaid la primul gol al oltenilor și la o altă fază Pigliacelli l-a faultat pe Ely Fernandes”
- Edward Iordănescu

„N-am avut atitudine”

Dumitru Cardoso a marcat și el un gol astăzi pentru Gaz Metan și își ceartă colegii pentru atitudinea avută.

„Toți am intrat cu o atitudine nu prea bună. Oltenii au venit aici cu o mentalitate mai bună decât a noastră. Azi am fost toți foarte slabi. Dacă mergem pe acest drum nu ajungem nicăieri. Liga 1 e un campionat bun, cu jucători buni. De aceea am venit aici. 

Nu mi-am propus să fiu golgeter, vreau să joc cât mai multe meciuri, dar dacă pierdem nu mă bucur. Dacă vom juca așa cum am făcut-o astăzi vom sta acasă și ne vom uita la alții în play-off”, a declarat Cardoso.

Citește și:

GAZ METAN - CRAIOVA // Direct în istoria Ligii 1! Sacrificat cu FCSB, Nițu marchează primul gol al Craiovei în era Pițurcă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  28 Septembrie 2019, 22:35

Daca IEdi pleaca de la noi, va trebui sa scoata bani din buzunar. ARe un contract pe 2 ani cu Gazu`. Dar el vrea o cale amiabila de reziliere ca sa plece fara implicatii financiare...creea ce e EXCLUS! Pleci acum, platesti exact cat scrie in contract, sau ramai incontinuare.

fabius_2014
fabius_2014  •  21 Septembrie 2019, 14:00

Golul inscris de Medias a fost precedat de un fault clar la Kelici. Se vede clar cand Kelici e tinut de tricou .

dansy
dansy  •  21 Septembrie 2019, 10:18
Postat de dumitru82drugan pe 20 Septembrie 2019, 23:22

Pacat ca oltenii au început sa umble la butoane jucau un fotbal curat acum sau murdarit rusine

Ai *** de a scrie aceste aberatii.La ce butoane au umblat oltenii.,cand ei nu au primit un penalti clar cu FC ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează