FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - CS U CRAIOVA, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Gaz Metan și CS U Craiova oferă cel mai NEBUN meci al sezonului! Medieșenii egalează formațiile din vârful clasamentului

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 23:04

Gaz Metan Mediaș a trecut de CS U Craiova, scor 3-2, într-un meci cu 4 lovituri de la 11 metri. 

Olaru aleargă mult și luptă ca "un nou Sabău" pe care-l vrea Mihai Stoica la Steaua. Caiado e un "Valeron" teleportat la nivel mai mic. Ely și Chamed sunt copii care forțează atacurile. Fortes e un Marius Niculae african cu plete.

Nu e clar dacă la Mediaș există un head hunter fantastic, un personaj care găsește fotbaliști foarte buni de nicăieri, sau Teja i-a transformat pe toți în jucători excelenți, într-o formulă care funcționează în toate compartimentele.

Penalty-urile date corect sau inventate de arbitrul Chivulete contribuie la tensiune, la ritm. Mitriță e "Hagi", la scara regresului pe care l-a înregistrat fotbalul românesc în ultimii 30 de ani. Aportul lui nu e suficient, echipa se apără prea slab pentru una condusă de un italian și e lipsită de omogenitate, așa-zișii "olteni" par în multe momente adunați special pentru această partidă. Gaz Metan câștigă cu 3-2. Și Iulian Cristea cine să mai fie, cu un asemenea gol decisiv? Modrici? Kroos? 

Chivulete a făcut 2-2

Partida a pornit cu două goluri rapide din penalty-uri și a continuat cu greșeli ale arbitrului, care a acordat 4 penalty-uri:

- Mitriță a înscris în minutul 7 din lovitura de pedeapsă rezultată în urma unui duel Crețu-Mihăilă. Extrema Craiovei urmărea mingea și a căzut într-o alunecare în fața lui Pleșca. Arbitrul a considerat că medieșeanul l-a împiedicat pe Mihăilă, deși din reluările TV nu s-a văzut un fault clar.
- A urmat alt penalty după patru minute, transformat de Marius Constantin. Cristea a căzut dintr-un duel cu Donkor, ca și cum ar fi fost împins. La fel, reluările n-au arătat că africanul ar fi comis un fault evident.
- Al treilea penalty, acordat corect la un fault al lui Constantin la Bărbuț, a fost executat de Mitriță și parat de Pleșca.
- În minutul 73, Mitriță a vrut să se ridice și s-a ciocnit, în mișcare, cu Crețu, care alerga normal și a încercat să-l ferească. Al patrulea penalty dat ușor, transformat de Koljici pentru 2-2.
- Matteo Fedele a fost eliminat în minutul 90 pentru un fault în postură de ultim apărător. Alături de Mitriță, care a văzut galben în debutul partidei, va rata meciul din etapa următoare, cu Viitorul. 

Gaz Metan acumulează 14 puncte și egalează formațiile din vârful Ligii 1, FCSB, Astra și Sepsi OSK. Oltenii rămân cu 11 puncte după primele 8 etape.

Gaz Metan Mediaș - CS U Craiova 3-2
Au marcat:  M. Constantin '12 (.pen), Fortes '26, I. Cristea'82 / 
Mitriță '8 (pen.), Koljic '75 (.pen)

Desfășurarea TEXT a partidei

clasament liga 1

clasament

echipele de start

Gaz Metan Mediaș: Pleșca - V. Crețu, I. Cristea, M. Constantin, Trif - Fofana, L. Aurelio - D. Caiado, D. Olaru, Elu Fernandes - Fortes
Rezerve:
R. Batista - R. Romeo, Chamed, S. Bușu, Buziuc, M. Stancu
Antrenor:
Mihai Teja

CS U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, T. Ferreira, Briceag - Fedele, Mateiu - Mihăilă, Bărbuț, Mitriță - Koljic
Rezerve:
Popescu - Gardoș, Rocha, Cicâldău, Burlacu, Bancu, Martic
Antrenor:
Devis Mangia

Oltenii au ajuns pe arena din Mediaș.

Arbitru: Chivulete Andrei Florin / Asistenți: Cerei Alexandru, Gheorghe Bogdan 
Stadion:
Gaz Metan (Mediaș)

Program Liga 1

Vineri:
Concordia Chiajna - Sepsi 0-3 Detalii AICI
Dinamo - Astra Giurgiu 1-2 Detalii AICI
Azi:
Dunărea Călărași  - FC Botoșani 3-2 Detalii AICI
Gaz Metan - U Craiova 3-2
Duminică:
18:00 FC Voluntari - Poli Iași
21:00 CFR Cluj - FCSB
Luni:
21:00 Viitorul - AFC Hermannstadt

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (205)
gazistu
gazistu  •  22 Septembrie 2018, 09:37

Masacru-Masacru-Masacru, IN DIRECT!! DACA putea mai dadea inca 2-3 penaltyuri pana batea Craiova!! Inca n-am vazut echipa care sa primeasca 3 penaltyuri in deplasare...la gazde (cei 5%), nu sau vazut...ba din contra, oaspetii au primit 3 penalty, nu gazdele, ceea ce eu inca nam intalnit pana acum!!! CU TOATE ASTEA, Gazu bate Craiova, dupa ce primeste 3 penaltyuri! Degeaba zicea un oltean ca ei au dominat 70% si dinalea, ca ei n-au fost in stare sa ne dea gol, din actiune, degeaba intrii in careu si esti oprit , cu "librici" gen Mitrita, ce sa faca M Constantin, si Fofana, care are 1,94m, odaat pune piciorul si la pus pe burta...chiar si asa GASU a fortat si am invins 11 fotbalisti pe teren + CHIVULETE + un partid (PSD). ce mai poti zice cand primesti 3 pen si nu castigi..noi v-am batut cu tot cu "ajutoare"; cu asta v-am inchis gura....

100002473541087
Danut Ognean  •  16 Septembrie 2018, 16:59

felicitari gazul!rusine panaramei de arbitru chivulete

observator_federal
observator_federal  •  16 Septembrie 2018, 14:26

Și aprolo de presa gigistă, declarația zilei mi s-a părut a lui Eugen Neagoe care, ieri pe un post TV de sport (care transmite meciurile din Liga I). A zis el că Sepsi se luptă la titlu cu CFR, Craiova și Viitorul, pentru că Fîcîsîbî are rezervat locul 2, prin tradiție! Păi nu e foarte tare? Atunci de ce massmedia nu "mediatizează" și aroganțele la adresa clubului lui Gigi Becali?

Vezi toate comentariile (205)
Comentează