FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

Cornel Dinu, vehement după înfrângerea lui Dinamo cu Gaz Metan: „O zdreanță de echipă! Cel mai bun om a fost arbitrul”

FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial
FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 08:24 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 09:40

Cornel Dinu a avut un discurs vehement la adresa jucătorilor lui Dinamo după înfrângerea cu Gaz Metan, 1-2.

Fostul antrenor al „câinilor” s-a declarat extrem de nemulțumit de prestația fotbaliștilor lui Mircea Rednic și a criticat dur și situația în care se regăsește Dinamo în ultimii ani.

Cornel Dinu, vehement după înfrângerea lui Dinamo cu Gaz Metan: „O zdreanță de echipă”

„Învârtelile de cârpeli din ultimii ani, care au continuat până la venirea lui Mircea Rednic, nu pot decât să contureze imaginea unei zdrențe de echipă. Handicapul timpului în care s-au făcut numai prostii la Dinamo este foarte greu de recuperat.

Mircea Rednic a încercat să surprindă, a schimbat poziția unor jucători, a încercat să-l aducă pe Itu mai aproape de Ivanovski și a mai încercat niște schimbări de poziții între Torje și Sorescu. Dar se vede că, din punct de vedere tactic, de la mijloc în față coordonarea de joc n-a fost deloc antrenată și este ca și inexistentă. Când n-ai atac, n-ai mijloc, dar îl ai pe Deaconu adversar , bagi coada între picioare și pleci spășit acasă.

În aceste condiții, cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost arbitrul Cojocaru, atât în apărare, unde n-a dat penalty în minutul 16, la sania pe care l-a luat Răuță pe Alceus, dar și în atac, unde a dat penalty, inexistent, în minutul 82 la un duel regulamentar între Yuri și Moldoveanu.

Apreciez foarte mult disponibilitatea lui Mircea Rednic de a prelua echipa în această situație îngrozitoare, cea mai grea din istoria lui Dinamo. Nu-i va fi ușor să schimbe randamentul echipei în doar câteva săptămâni și cu acești jucători”, a spus Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

Execuțiile lui Ronaldo Deaconu sunt de excepție și rămân în istoria campionatului. Sigur că au și șansă, dar a contat și faptul că a tras la poartă nestingherit de marcajul inexistent al lui Răuță, Matei și Steliano Filip și l-a prins de fiecare dată avansat pe Eșanu la patru, cinci metri de linia porții 
– Cornel Dinu

Citește și:

Mai slabi și decât Eșanu: doi dinamoviști au luat 3! + Ronaldo Deaconu, recompensat de Gazetă pentru o prestație de excepție

Basarab Panduru se ia de un dinamovist după Gaz Metan - Dinamo: „Cine îl învață așa? Înseamnă că eşti impotriva lui Dinamo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
rocky5
rocky5  •  16 Octombrie 2021, 18:01
Postat de nicu72 pe 16 Octombrie 2021, 12:59

Amice, prin anii 80-90 era o placere sa te uiti la echipa asta. Chiar si la inceputul anilor 2000. Pe urma, stii cum e.... microbul. Cred ca esti si tu chibitz al unei echipe de vreme ce postezi aici, deci intelegi :)

Ala e un fcsbist zis și pinguinul gigist! Acești gigisti nu trebuie băgați în seamă, scriu numai prostii și dacă zici ceva încep să injure! Ei întra pe articolele despre alte echipe doar ca să jignească. Atâta pot!

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  16 Octombrie 2021, 17:38

de 40 de ani te uiti la rusinea asta de echipa ? ai fost la medic pentru o revizie generala ?????

sibelius
sibelius  •  16 Octombrie 2021, 13:42
Postat de fibra pe 16 Octombrie 2021, 12:30

Sa fi marcat Ronaldo,Messi sau Mbappe din 7-8 metri ce laude, ce recorduri. Deaconu a marcat ba cu sansa,ba din intamplare cu mare noroc.daca l-ati urmari el in fiecare meci are executii de la distanta,lovind mingea corect.

Da, dar nu in fiecare meci il "marcheaza" Steliano si in poarta e Esanu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează