FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 1-3

GAZ METAN - FCSB 1-3. GALERIE FOTO Recuperatorul » Introdus la pauză, Gnohere fost eroul remontadei FCSB-ului la Mediaș!

FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 22:58

FCSB s-a impus în deplasarea de la Mediaș, scor 3-1, după ce la pauză era condusă, și trece momentan pe poziția secundă a clasamentului.

Prima repriză le-a aparținut gazdelor. FCSB a fost apatică, nu a trimis niciun șut pe spațiul porții adverse și a fost pedepsită în minutul 31. Boubacar Fofana a reluat din prima după o lovitură de colț. Mingea a fost deviată de Junior Morais și a intrat în poartă, la colțul scurt. Florinel Coman a încercat din nou să înscrie din corner, ca în meciul cu Dinamo, la ultima acțiune din prima repriză. Mingea e respinsă în bară de apărarea Gazului.

Dică a introdus piesele grele la pauză, Florin Tănase și Harlem Gnohere, iar desfășurarea ostilităților s-a schimbat radical.

O combinație în viteză între Gnohere și Ovidiu Popescu l-a lăsat pe Moruțan în postură de 1 la 1 cu portarul advers în minutul 50, iar fostul jucătorul al Botoșianului nu a ratat. Gnohere a marcat două minute mai târziu, în minutul 63, cu o lovitură de cap.

Florinel Coman a închis tabela în minutul 83. Harlem Gnohere, MVP-ul partidei, a oferit pasa decisivă.

FCSB urcă pe locul 2 în acest moment, la un punct în spatele campioanei en-titre, CFR Cluj. Gnohere ajunge la 4 goluri în 4 runde și îl egalează pe Mitriță în clasamentul golgeterilor. 

clasament Liga 1

lclasament

 Gaz Metan - FCSB 1-3
Au marcat: Fofana '30 / Moruțan '49, Gnohere '63, Fl. COman 83

text Urmărește AICI partida liveTEXT 

echipele de start

Gaz Metan: Batista - Creţu, M. Constantin, Diallo, Buşu - Fofana, Cristea - Olaru, Chamed, Ely Fernandes - Carlos Fortes.
Antrenor: Mihai Teja

Echipa de start a celor de la FCSB: Bălgrădean - A. Jakolis, Planic, Nedelcu, Jr. Morais - Ov. Popescu, Qaka - Man, Moruțan, Fl. Coman - Rusescu
Rezerve: A. Vlad - Pintilii, L. Filip, Gnohere, F. Tănase, R. Benzar, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Singura schimbare făcută de Dică față de previziunea GSP este titularizarea lui Dennis Man în locul lui Daniel Benzar. De altfel, fratele mai mic al lui Romario Benzar nu e nici rezervă la Mediaș.

Nedelcu e soluția lui Dică pe postul de stoper, Moruțan revine ca titular, iar nou-venitul Rusescu începe și el din primul minut în avanposturi. 

Stadion: Gaz Metan

Arbitru: Avram Marius
A1: Ghinguleac Adrian Radu
A2: Marica Mihai Marius

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (388)
ray51
ray51  •  13 August 2018, 10:39

Gnohere isi face treaba. Cred ca si-a gasit mediul in care poate progresa.

turbozero
turbozero  •  13 August 2018, 07:58

"Ovidiu Popescu l-a lăsat pe Moruțan în postură de 1 la 1 cu portarul advers în minutul 50, iar fostul jucătorul al Botoșianului nu a ratat. Gnohere a marcat două minute mai târziu, în minutul 63, cu o lovitură de cap." intre minutul 50 si minutul 63 sunt exact 2 minute...no comment

florianveress
florianveress  •  13 August 2018, 07:32

Nimic despre offsideul de la golul doi al fc fcsb? La golul lui Dinamo de săptămâna trecută aţi făcut valuri, acum nimic! Obiectivitate marca jsp!

Vezi toate comentariile (388)
Comentează